30.07.2017.

12:38

Foto:

Vesti

MILOŠEVIĆ MATIRAO HAG, UZALUD SU POTROŠILI STOTINE MILIONE EVRA: I Srbija se žestoko ogrešila prema njemu!

- Stotine miliona dolara je utrošeno na suđenje protiv Miloševića i u nastojanju da se u sudnici, pred domaćom i svetskom javnošću, ponizi navodnim dokazima. Ali, desilo se suprotno - rekao je Tomanović za Večernje novosti.

Sramno ponašanje države

"Vlasnici pravde u Srbiji" uskraćivali su ono što mu je pripadalo kao građaninu i kao bivšem predsedniku Srbije. Nisu mu date garancije države za puštanje iz Tribunala, niti za odlazak na lečenje. Nije mu dato ni pravo na predsedničku penziju. Na kraju nisu mu dali ni pravo na sahranu sa državničkim počastima kao bivšem predsedniku

Prema njegovim rečima, kada je postalo jasno da je suđenje izmaklo kontroli i željenim i zamišljenim efektima, počeli su da poništavaju njegova garantovana prava.

MITROPOLIT AMFILOHIJE PRIZNAO: Ogrešio sam se o Miloševića, trebalo je da SVEDOČIM U HAGU U NJEGOVU KORIST!

- Umesto da su doprineli da međunarodna pravda bude simbol poštovanja prava svakog čoveka, oni su sopstvenu nesposobnost pravdali njegovim lošim zdravljem, napadajući Miloševića da sam narušava svoje zdravlje - istakao je Tomanović.

On je naglasio da je Milošević sa gospodskom mirnoćom i intelektualnom superiornošću podnosio pravni vandalizam kojem je bio izložen.

(VIDEO) KLINTON ISKORISTIO SLOBU PA GA ŠUTNUO, IGLBERGER PRIMAO PARE ZA PROMOCIJU JUGA: Vladislav Jovanović otkriva prljave poslove SAD u Jugoslaviji!

- Sve je to video, kako mi je rekao, kao osvetu i kažnjavanje zato što smo branili svoju zemlju, što nismo dozvolili da NATO zločini ostanu sakriveni, jer smo pomagali svom narodu izvan Srbije i izborili se da stvore Republiku Srpsku - rekao je Tomanović.

On smatra da ni suđenje Miloševiću u Srbiji ne bi bilo ništa bolje, jer se političko distanciranje pretvara u princip da pravda, zakoni i pravo nisu svima dostupni.

PROJEKAT "DRINA" JE BIO SPAS ZA SRBE: Milošević odbio PONUDU FRANCUZA I AMERA koja je mogla da SPREČI RAT!

Tomanović je naglasio da su "vlasnici pravde u Srbiji" uskraćivali ono što mu je pripadalo kao građaninu i kao bivšem predsedniku Srbije.

- Nisu mu date garancije države za puštanje iz Tribunala, niti za odlazak na lečenje. Nije mu dato ni pravo na predsedničku penziju. Na kraju nisu mu dali ni pravo na sahranu sa državničkim počastima kao bivšem predsedniku. U Srbiji, svaki predmet koji je Milošević vodio je zastareo - rekao je Tomanović.



 

Tagovi: