12.08.2017.

19:38

Foto:

Vesti

OVAJ ČOVEK NAS SVE ZA*EBAVA! Milija Ktitor se pravi lud, a svakog meseca iz BUDŽETA DOBIJA 23.710 EVRA!

Dan pošto je Informer otkrio kako su funkcioneri DS namestili milionsku zaradu Ktitoru, i to na štetu naše dece, ovaj "biznismen" izbegao je da odgovori kako je od žute vlasti dobio ugovor o zakupu po ceni bar trostruko veću od realne. Umesto toga, on je na svom Tviter profilu objavio naslovnu stranu Informera od petka, uz "naivan" komentar: "Eto ti ga sad."

Nisu mu pre smetale demokrate...
Umesto da odgovori kako je od Đilasa i Šapića dobio milione za zakup vrtića u zemunskom naselju Altina, Ktitor se uvredio zbog epiteta "žuti"

Prethodno, šatro uvređen što se našao u istom tekstu sa Đilasom i Šapićem, Milosavljević se požalio na naše pisanje:

"Ako hoćeš da me uvrediš, nazovi me žutim!", napisao je Ktitor.

Podsećamo, Đilas, Šapić i Ktitor postigli su 2010. vrlo sumnjiv dil, prema kojem je za zakup zgrade vrtića u zemunskom naselju Altina grad Beograd bio dužan da Milosavljeviću plaća "kiriju" od čak 29.627 evra, koja je potom smanjena na 23.710 evra. To je čak 15 odnosno 12 evra po kvadratu, a zakup kvadratnog metra poslovnog prostora u Altini na slobodnom tržištu ne prelazi maksimalno tri evra!

Za deset godina na ime zakupa Ktitor će od države dobiti 2.898.482 evra, dok ga je izgradnja vrtića, prema stručnoj proceni veštaka, koštala samo 1.113.500 evra.

 

BRUKA I SRAMOTA: TAJKUNI PLJAČKALI I DECU! Evo kako su ŽUTI LIDERI muljali sa BIZNISMENIMA!

Napada "Ikeu"

 

 


 

Tagovi: