05.09.2017.

15:53

Foto:

Vesti

SRBIMA SMEŠTA GENOCID I VODI PROSTITUCIJU I PEDOFILIJU U HOLIVUDU: Slavni glumac Robert Dauni Džunior otkrio čime se bavi bogata Bosanka!

U ekspozeu slavni glumac navodi sve prljavštine i perverzije iz političkih krugova i industrije zabave, Robert je kao jednog od ključnih igrača istakao Sanelu Dajanu Dženkins, sa kojom je nekada bio blizak prijatelj.

Od muža dobila 380.000.000!

Rođena je u Sarajevu 1973. kao Sanela Ćatić. Udala se bogatog britanskog bankara Rodžera Dženkinsa, koji joj posle razvoda velikodušno i bez povlačenja po sudu prepustio pola svog bogatstva, koje se procenjuje na 380 miliona evra. 
Tako je Sanela postala jedna od 500 najbogatijih osoba u Velikoj Britaniji.

- Nemam problem sa bilo čime što ljudi dobrovoljno rade u svojim životima sve dok oni na to dobrovoljno pristaju, dok su saglasni sa tim (deca i životinje se ne mogu tretirati kao saglasni) i dok ne povređuje druge psihički ili fizički. Ja sam bivši blizak prijatelj sa ženom koja se zove Dajana Dženkins. Sumnjam da je znate, ali ona je enciklopedija (Rozeta Stoun) svakog skandala i perverzije, od Holivuda preko cele planete - napisao je  slavni glumac. 

Ona je, dodao je on, ekstremno bogata raspuštenica čiji muž je upravljao britanskom Barclay bankom, a ona je bila zadužena za arapske investitore u banci! 

Printskrin

- Upravljala je prstenom visoke prostitucije za Arape, ljude s Vol Strita, Vašingtona, za kraljeve i holivudsku elitu. Takođe je veliki filantrop, mecena umetnosti, politički donator i društvena hostesa svima. Njeni najbolji holivudski prijatelji su između ostalog Šon Pen, Klajv Dejvis (mentor Vitni Hjuston), Ari Emanuel, Džordž Kluni, Sindi Kraford i njen mali kućni ljubimac Hajden (Hajden "Lesli Pi" Penetjer). Dajana je posrednik između bogatih Arapa, Azijata, sportista sa holivudskim glumicama- modelima. Ona je takođe bolesna i uvrnuta kučka - piše Robert Dauni.

Platila je 200.000 funti kako bi Ejup Ganić koji je uhapšen 2010. u Londonu bio oslobođen. To isto ponovila je i u slučaju generala Armije BiH Jovana Divjaka, koji je priveden u Beču

Podsetimo, Sanela je više puta Srbe optuživala sa genocid u Srebrenici i BiH. 

LUD, A TO NE ZNA! IZETBEGOVIĆ: SRBI I HRVATI U BOSNI SU IZMIŠLJENE NACIJE: Glupost koju je odvalio Alijin sin hit u regionu!

- Moramo stalno podsećati svet na genocid u BiH. To nije više subjektivno mišljenje bh patriota, nego su svetski relevantne institucije potvrdile da se desio genocid, ko ga je napravio i nad kim je napravljen. Parlamenti mnogih zemalja sveta su usvojile rezoluciju o Srebrenici. Srebrenica je svetska sramota, kao i teški zločini i etničko čišćenje širom BiH od strane istih onih koji su napravili genocid. Zasad je genocid potvrđen samo u Srebrenici, što ne znači da neće biti potvrđen i na drugim mestima - isticala je Dženkinsova.

Nikada nije krila da se bavi lobiranjem u korist Bošnjaka. 

Vikipedija/Fotomontaža

Bila je savetnica nekadašnjeg člana Predsedništva BiH Harisa Silajdžića, a osim aktivne lobističke uloge, široj javnosti je postala poznata tek kada je finansijski učestvovala, sa čak 200.000 funti, u puštanju na slobodu člana Ratnog predsedništva BiH Ejupa Ganića koji je uhapšen 2010. u Londonu. 

DODIK PRESEKAO: Republika Srpska izlazi na referendum - DA NAROD ODBACI ČLANSTVO U NATO!

To isto ponovila je i u slučaju generala Armije BiH Jovana Divjaka, koji je priveden godinu kasnije u Beču.

Poznata je i po dovođenju nekih holivudskih zvezda u BiH, između kojih je i Anđelina Džoli.

Printskrin

 

 

Tagovi: