15.10.2017.

20:54

Foto:

Vesti

(FOTO) KRALJEVSKI RED VITEZOVA ODAO PRIZNANJA: Stiven Sigal postao Zlatni Vitez!

Kao zastupnik slavnog glumca, koji je prošle godine dobio i srpsko državljanstvo, mač je primio Simon de Karić,a predao mu ga je predsednik Kraljevskog Reda Vitezova Hadži Zoran Mrđenović.

On je prisutnima preneo Sigalove pozdrave i žaljenje što ne može lično da primi ovo veliko priznanje jer se nalazi na snimanju filma na Tajlandu. 

KRV Nađa Pavlović

- Stiven je pitao da li time što dobija ovaj mač to znači i da dobija i titulu viteza – upitao je Simon de Karić, na šta je Mrđenović dao potvrdan odgovor. “Ne samo viteza, već zlatnog viteza”, čuo se komentar prisutnih. 

KRV Nađa Pavlović

Osim mača Zlatnog Viteza, dodeljena su još četiri mača i to Srpskoj Patrijaršiji, Gradu Beogradu, te kompanije “Telekom Srbija” i “Braća Karić”. 

Ispred kompanije “Braća Karić”, viteški mač je primila Milanka Karić koja se zahvalila domaćinima na vrednom priznanju.

KRV Nađa Pavlović

Dodeljena su i priznanja zaslužnima za ovogodišnji Vitez Fest i upućen poziv svim ljubiteljima viteštva da dođu na Vitez Fest 2018 koji će se održati 31. marta i 1. aprila naredne godine. 

Prisutni su mogli da uživaju i u bogatom kulturno-umetničkom programu, a po završetku su mogli da probaju pivo Princ iz pivare koju je osnovao princ Đorđe Karađorđević.

(FOTO) VITEZ FEST 2017, DOGAĐAJ ZA PAMĆENJE: Više od 50.000 ljubitelja srednjovekovne kulture uživalo na Kalemegdanu!

(FOTO) MOMCI IGRAJU: Vitezovi Kraljevskog reda, poveli kolo na Sajmu turizma!

(VIDEO) ZA KRST ČASNI: Članovi Kraljevskog reda vitezova plivali na Krstovdan, među njima princ Đorđe i princeza Felon!

Tagovi: