11.11.2017.

10:18

Foto:

Vesti

BLUDNI PROFESOR OBLJUBIO 20 UČENICA?! Skandal u Srednjoj tehničkoj školi u Negotinu!

 

- Napastvovane devojčice su tokom razgovora rekle da im je profesor tokom časa u školi prišao i počeo da ih dodiruje po grudima i zadnjici. Bile su izbezumljene od straha, pa su zato ćutale dosad! Pretpostavlja se da su po dolasku kući roditeljima ispričale šta se dogodilo, nakon čega je ceo slučaj prijavljen u nadležnoj policijskoj stanici u Negotinu - kaže izvor Srpskog telegrafa.

Kako se saznaje, ovo najverovatnije nisu jedine učenice koje je osumnjičeni zlostavljao.

- Devojčice su rekle da se ovo i ranije dešavalo, kao i da je profesor dodirivao još neke učenice ove škole. One su ukazale na neke drugarice, ove druge na još neke i tokom razgovora se došlo do broja od 20 devojčica!


MAJKA PRIJAVILA SINA POLICIJI, TVRDI DA JE SILOVAO MLAĐU SESTRU! Strahota u selu Parage kod Bačke Palanke!

- Pretpostavlja se da su se plašile ili ih je bilo sramota da ispričaju šta su preživele, pa zato nastavnika nisu prijavile, niti roditeljima ispričale šta im je osumnjičeni radio - kaže izvor.

PEDOFIL IZ SUBOTICE POKUŠAO DA SILUJE DETE! Starac (82) voćem namamio devojčicu (10) u kuću!

Kako navodi, postoji strah da je broj žrtava bludnog profesora i veći.

- Trenutno je u toku saslušanje svih devojčica, nakon čega će biti preduzeti dalji koraci. Takođe, nije isključeno ni da je broj i mnogo veći od ovog do kojeg je do sada došla policija - dodaje izvor.

AKADEMIK TRGOVAO PROSTITUTKAMA: Šokantno hapšenje na granici sa BiH!

V. I., koji se tereti za pokušaj obljube devojčica, nije odranije poznat policiji i iza sebe nema krivični dosije. Novinari su pokušali da stupe u kontakt sa nadležnima u Tehničkoj školi, međutim, na pozive se niko nije javljao.

O celom slučaju je obavešteno tužilaštvo, a policija ispituje sve okolnosti, nakon čega će se znati više informacija.

Tagovi: