02.12.2017.

13:50

Foto:

Vesti

CRNI OBLACI STIŽU U SRBIJU! Izdato zvanično UPOZORENJE, sneg počinje noćas, a evo gde će biti NAJKRITIČNIJE

U Srbiji će sutra biti oblačno i hladno, povremeno sa snegom, a u planinskim predelima će se povećati visina snežnog pokrivača.

Beograd

U toku današnjeg dana u pojedinim delovima grada očekuje se slaba kiša ili susnežica, a uveče i u toku noći sneg.

U nedelju rano ujutru može padati sneg. Ozbiljnije padavine oko 9 i 10 sati, a potom oko 14 časova. Temperatura od -3 do 1 stepen.

Tanjug

Novi Sad

Danas oko 20 časova očekuje se sneg koji bi trebalo da pada neprekidno do ranih jutarnjih časova.

Snežne padavine će se nastaviti u 7 ujutru u nedelju i trajaće do 11 sati. Temperatura od -4 do 1 stepen. Sneg opet moguć oko 20 časova.

Tanjug

Kragujevac

Sneg je u Kragujevcu i okolini moguć od 22 sata, pa do ponoći. Veći deo noći predviđa se sneg, koji bo mogao da pada do 9 sati ujutru. Temperatura od -3 do 0.

Snežne padavine su ponovo moguće u nedelju od 14 do 17 sati.

Evropu očekuje hladan decembar

Svetski meteorolozi procenjuju da će najhladniji decembar u poslednjih sedam godina pokvariti prosek jedne od najtoplijih godina u Evropi ikada.

Prva polovina meseca biće neobično hladna, pre nego što se temperature ponovo popnu na uobičajeni nivo za ovo doba godine, prenosi Blumberg. Vreme u decembru bi ove godine ipak moglo da bude najhladnije zabeleženo još od 2010. zbog ledenog talasa koji stiže sa Islanda i severa Rusije.

Najhladnije će, prema procenama stručnjaka biti u prvoj polovini decembra u Norveškoj i širom jugoistočne Evrope, nakon čega će ponovo nastupiti nešto toplije vreme.

Tagovi: