12.12.2017.

14:37

Foto:

Vesti

ZA TIRŠOVU 150.000 DINARA! Mozzart donirao novac Univerzitetskoj dečjoj klinici

Ovom donacijom, koja je realizovana u okviru proglašenja Prvog tima Superlige u organizaciji TV Arena, Mozzart je nastavio aktivnosti u mesecu humanosti tokom kojeg će biti donirano minimum oko milion dinara, a potencijalno i mnogo više.

- Veoma mi je drago što sam zajedno s kompanijom Mozzart pomogao dečjoj bolnici u Tiršovoj. Uvek ću se rado odazvati humanitarnim akcijama za pomoć deci i svima kojima je potrebna - rekao je Đorđe Ivanović.

U akciji „Humanitarni tiket" poznate ličnosti sastavljaju tikete i eventualne dobitke namenjuju institucijama ili pojedincima po svom izboru. Mozzart je dosadašnji ulog sa 10.000 dinara u decembru podigao na čak 30.000 dinara, a ono što je važno jeste da  pomenuti ulog predstavlja i zagarantovani dobitak, bez obzira na to da li je tiket dobitan ili ne. 

Po 30.000 dinara svoje zagarantovane sume na tiketu bolnici u Tiršovoj su namenili Đorđe Ivanović, Vule Avdalović, Milan Mačvan, Olja Bećković i Zoran Čutura. Donaciju komapnije Mozzart u ime klinike u Tiršovoj primio je doktor Dragan Stojičević.

- Kompanija Mozzart je ove godine u nekoliko navrata donirala sredstva Tiršovoj u okviru svoje akcije „Humanitarni tiket u podne". Mi se posebno radujemo kada ostvarimo dugoročna partnerstva, tako da hvala mnogo i dobro došli u Klub prijatelja Tiršove. Nadamo se uspešnoj saradnji i u 2018. godini, kada ćemo zajedno nastaviti da unapređujemo dečju medicinu u Srbiji - istakao je doktor Stojčević.

Do sada je kroz ovu akciju donirano više od pet miliona dinara.

Tagovi: