10.05.2018.

09:33

Foto:

Vesti

SRPSKA DESNICA UČESTVOVALA U MARŠU BESMRTNOG PUKA: Želimo slobodno Kosovo i slobodnu Novorusiju

Omladina Srpske desnice, u čast Dana pobede, organizovala je šetnju centralnim gradskim ulicama, u kojoj je učestvovalo više od stotinu mladih rodoljuba, obučenih u majice sa zastavom Novorusije i sa Georgijevskim lentama, kao simbolom pobede nad nacizmom.

Informer

Krajnje odredište bila je Skupština Beograda, gde je organizovan svečani koncert uz podršku Ambasade Rusije, Ruskog doma u Beogradu i Grada Beograda.

Informer

Novorusija je danas simbol borbe protiv nacizma. I srspki narod noseći majice sa zastavom Novorusije pokazuje solidarnost i razumevanje sa ruskom braćom, danas kada vodimo borbe za oslobođenje Kosova i Metohije od strane šiptarskih ekstremista.

Informer

- Danas smo poslali jasnu i jedinstvenu poruku - želimo slobodan svet, svet koji je očišćen od fašizma i nacizma, želimo Kosovo i Metohiju oslobođenu od šiptrskih ekstremista, slobodnu Novorusiju, oslobođenu od nacista iz Kijeva. Poruka je da verujemo u konačnu pobedu. Kao i naši preci pre 73.godine. Verujemo u pobedu slobode naroda - izjavio je Miša Vacić.

Tagovi: