11.06.2018.

22:39

Foto:

Vesti

CIA TV N1 OPET MASNO LAŽE! Optužuju Informer, a objavili snimak incidenta u Borči tek kad smo ih mi podsetili!

Tako se večeras, nešto posle 21 čas, na portalu ove medijske kuće pojavila optužba da je Informer ombanuo svoje čitaoce informacijom da je N1 jedina medijska kuća u Srbiji koja ni reč nije objavila u brutulanom prebijanju Božidara Mitića u Borči, od strane divljaka koji su u međuvremenu uhapšeni.  

 Medijski manipulatori tajkunske televizije pritom su naveli i vreme kada su oni tu vest objavili na sajtu, emitovali na TV-u i podelili na svojoj Fejsbuk stranici. Ralčunajući valjda da će se tako oprati od sopstvene novinarske bruke i ubediti nekoga da Informer ne piše istinu.

E pa drage kvazikolege i ovog puta ste promašili!

Tekst na portalu Informera o prebijanju Mitića pojavio se u 12.56. Tri sata kasnije (!), u 16 časova, na svim medijima koji nose logotip N1 o tom događaju nije bilo ni slova ni slike!

(VIDEO) BRUKA I SRAMOTA: CIA TV N1 jedina u Srbiji nije htela da objavi brutalno prebijanje čoveka u Borči!

A o tome imamo i dokaz, snimak Dnevnika TV N1 od 16 časova u kojem se ovaj slučaj i ne pominje!

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) SILEDŽIJE PRETUKLE ČOVEKA jer se pobunio zbog blokade i oteli mu torbu sa 300 evra!

Tek posle našeg teksta na portalu, koji ih je očigledno prilično zaboleo, volšebno su se pojavile informacije o incidenti i to tek onako, reda radi, da se kaže da postoje. Verovatno isključivo zbog toga da bi mogli da optuže Informer za iznošenje neistina.

I onda još imaju smelosti da pišu kako neko iznošenjem lažnih vesti obmanjuje svoje čitaoce netačnim i tendencioznim informisanjem! Tačno je to. Treba samo da se pogledaju u ogledalo!

 

Tagovi: