18.07.2018.

09:46

Foto:

Vesti

(VIDEO/FOTO) RUSKA MAFIJA ZABETONIRALA SRPSKE RADNIKE U TEMELJE HOTELA?! O misterioznom nestanku Srba u Zlatnom zalivu ĆUTI SE VEČ PET GODINA!

Ruski državni organi Krasnodarske oblasti obustavili su istragu povodom nestanka grupe srpskih radnika za koje se veruje da su ubijeni, a zatim zabetonirani u temelje ekskluzivnog letovališta severno od Sočija na obali Crnog mora, saznaje Telegraf.rs.

Sudbina grupe srpskih radnika koji su nestali u crnomorskom gradu Anapi i dalje je obavijena tajnom. Zvanična istraga je prekinuta nakon saznanja da se tela radnika nalaze zalivena cementom u temeljima ekskluzivnog hotela, jahting kluba i marine Zlatni zaliv.

Naime, da bi se kompletirala istraga, mora se srušiti kompletan kompleks zgrada, od čega se odustalo, objavili su ruski mediji.

delamapa.com

Kompleks hotela i jahting kluba ispod kojih su navodno zabetonirani Srbi

Tako je ostala misterija šta se tačno desilo s našim radnicima. Čak ni jedna od vodećih srpskih kompanija koja angažuje Srbe za poslove građevinara u Ruskoj Federaciji, a pominju je ruski mediji, nije se oglasila posle naših poziva za komentar - kakva je bila sudbina naših radnika.

Najstariji podaci o nestanku i ubistvu radnika datiraju iz 2013. godine i uglavnom se odnose na njihovu pobunu protiv člana ruske mafije. Naime, ruski tajkun i bivši poslanik skupštine krasnodarske oblasti Sergej Zirinov naredio je Srbima da dok grade njegov kompleks hotela i jahting klub da za džabe sagrade i zgradu regionalnog suda. Kada su se pobunili, nestali su.

printscreen

Sergej Zirinov od srpskih radnika tražio da zidaju za džabe 

Posle te afere, Zirinov je uhapšen marta 2013. godine za pokušaj ubistva. Kasnije je optužnica promenjena i Zirinov je optužen za razbojništvo i za ubistvo više osoba. Osuđen je na 22 godine. Klan koji je Zirinov vodio, ubio je, između ostalihm, i direktora sanatorijuma Mali zaliv Vitalija Sadovničija i njegovu suprugu jer su odbili da slušaju.

Pogledajte suđenje i zločine za koje je osuđen šef ruske mafije iz Krasnodara posle nestanka Srba:

Tagovi: