02.08.2018.

11:10

Foto:

Vesti

NESTALI, OD 1. SEPTEMBRA U KC BEOGRAD: Izložba posvećena nestalim i žrtvama rata u bivšoj Jugoslaviji

Izložba ima za cilj da oda poštovanje nestalim osobama, njihovim porodicama svima onima koji ulažu napore da pruže podršku porodicama nestalih koje se skoro 30 godina suočavaju sa neizrecivom patnjom zbog gubitka svojih najbližih.

Saradnjom sa umetničkim fakultetima, MKCK želi da skrene pažnju javnosti na ovo pitanje putem multimedijalnih izložbi digitalnog i video materijala sa fokusom na humanitarnu dimenziju pitanja nestalih, ljudske priče i potrebe porodica.

Nestaliinformer.rs

Nestali

Izložba "Nestali" biće postavljena u galerijama, muzejima i kulturnim centrima u gradovima u Srbiji i Hrvatskoj. Prva u nizu izložbi otvara se u Beogradu.

U četvrtak, 30. avgusta 2018. izložba će biti postavljena u Skupštini grada Beograda, za članove porodica nestalih i medije.

Nestaliinformer.rs

Nestali

Izložba "Nestali" biće otvorena za javnost u subotu, 1. septembra 2018. u Kulturnom centru Beograda, u filmskoj galeriji, u Kolarčevoj 6. 

Na izložbi nas očekuju ilustracije, video i digitalni radovi studenata.

VUČIĆ OTVORIO IZLOŽBU "Kraljevina Srbija i SAD": Amerika treba da poštuje Srbiju, baš onako kako Srbija poštuje Ameriku!

Tagovi: