12.09.2018.

19:06

Foto:

Vesti

GRADONAČELNIK VUČEVIĆ: Decenija iskrenog partnerstva Novog Sada i NIS-a

Uz slogan ,"Budućnost na delu", NIS je u 12 lokalnih zajednica za 10 godina uložio više od milijardu dinara i realizovao više od 900 projekata. 
Realizovani projekti u oblasti kulture, nauke, predzetništva, umetnosti i javnog prostora, učinilu su društvene zajednice boljim mestom za život, rečeno je na svečanosti u Gradskoj kući. 

NIS


- Ovo je projekat dobrih komšija i dobrih prijatelja. Hvala vam za prvih 10 godina - rekao je Miloš Vučević, gradonačelnik Novog Sada.

Vučević je istakao da je NIS primer uspešnosti na tržištu, ali i društveno odgovorne kompanije koja ulaže u zajednice.

NIS


-  Kroz program Zajednici zajedno krenuli smo i u obnovu Petrovaradinske tvrđave, bisera Novog Sada. Svaki kamen na tvrđavi predstavlja naše istorijsko blago, zato se Grad odlučio i da kompletno rekonstruiše Podgrađe u Petrovaradinu - istakao je Vučević.

NIS


Pored novosadske tvrđave, kazao je, zahvaljujući Naftnoj industriji Srbije, uloženo je mnogo toga u uređenje života u gradu.

Kao primer je istakao sportsko-rekreativni projekat tokom kog su se širom grada postaviljali stolovi za stoni tenis, te je tako omogućeno građanima da se bave ovim sportom i izvan sportskih hala. 

NIS

- Ponosni smo na naše partnersto i što iz godine u godinu vidimo razvoj lokalnih zajednica širom Srbije - rekao je Kiril Tjurdenjev, generalni direktor NIS-a.

(FOTO) ČAČAK DOBIO dečje igralište i teretanu na otvorenom uz podršku NIS

Tagovi: