Autor: Informer.rs

10.10.2018.

10:31

Foto:

Vesti

INFORMER U "LIDLU" PRED OTVARANJE 12 PRODAVNICA U SRBIJI: Sto grama čokolade 50, limenka piva 45 dinara

Informer je juče imao priliku da zaviri u unutrašnjost jedne od prodavnica u Beogradu pre samog otvaranja. Uverili smo se da će nemački gigant potrošačima u Srbiji ponuditi jedinstvene "Lidl" brendove, ali i proizvode domaćih dobavljača. 

"Lidlova" garancija


Kvalitet proizvoda isti je kod nas i u Nemačkoj, a ako je kupac nezadovoljan odećom, može da je vrati u roku od 30 dana
Tomislav Šapina, direktor "Lidla Srbija"

Najviše namirnica na akcijama biće ponedeljkom i četvrtkom, a prvih dana kupci će moći da uštede od 30 do 50 odsto na pojedine mlečne proizvode, pa će tako litar jogurta koštati 60 dinara.

Značajne uštede moći će da se ostvare i pri kupovini mesa, pa će kilogram mlevene svinjetine moći da se kupi za 300 dinara. Sto grama čokolade na akciji biće 50 dinara, a limenka piva 45.

Osim prehrambenih proizvoda, na rafovima su i odeća, kućni aparati, alat i oprema za domaćinstvo po popularnim cenama.

Tako će za 1.500 dinara moći da se pazare somotske muške pantalone, a muški džemper za 1.300 dinara. Majica za decu staje 300, dok se ženske helanke mogu naći za 500 dinara.

Informer

- Očekujemo da će građani Srbije kupovati u "Lidlu" i da ćemo im mi biti omiljeno mesto za kupovinu, pre svega zato što ćemo ponuditi najpovoljniju potrošačku korpu i svakodnevno povoljne cene - rekla je Martina Petrović, rukovodilac korporativnih komunikacija "Lidla", uz važnu napomenu za kupce da će cene na rafovima biti istaknute iznad, a ne ispod proizvoda.

Informer

Buduće kupce u obilazak prodavnice vodio je generalni direktor "Lidla Srbija" Tomislav Šapina, koji je primetio da nešto što je donedavno bilo na papiru sada postaje stvarnost.

- Kvalitet proizvoda isti je kod nas i u Nemačkoj, a ukoliko je kupac nezadovoljan kupljenom odećom, može da je vrati u roku od 30 dana - podvukao je Šapina.

Naslov

"Lidlove" radnje u Srbiji

Od 11. oktobra:

- Beograd
- Konjarnik (Vojislava Ilića)
- Novi Beograd (Zemunska)
- Banovo brdo (Kneza Višeslava)
- Voždovac (Save Maškovića)
- Borča (Bratstva i jedinstva)

(Bor, Zrenjanin, Kragujevac, Leskovac, Niš, Novi Sad, Smederevo, Sombor, Subotica, Užice, Šabac)

Tagovi: