Autor: Informer.rs

20.10.2018.

17:23

Foto:

Vesti

(FOTO) ŠOKANTNO! Violeta iz Kragujevca koja je optužila lekare da neće da pregledaju dete, OSUĐIVANA KAO ČLAN SEKTE, NA BADNJI DAN TRAŽILA DA JOJ URADE KIRETAŽU!

Lekari iz Doma zdravlja su zgroženi ovim bezočnim lažima i najoštrije su demantovali Violetine navode, tvrdeći da je dete pregledano pet minuta pre nastanka spornog snimka. 

Lekarska komora Srbije je takođe osudila širenje negativne slike o zdravstvenim radnicima u javnosti, posebno jer je reč o običnim izmišljotinima.

Kako saznajemo, od dobro upućenog izvora koji je želeo da ostane aninoman, ovo nije prvi put da Violeta pravi incidente po Kragujevcu.

PEDIJATAR SAMRA IZ PRIJEPOLJA BRUTALNO ODGOVORILA MAJCI KOJA JE SNIMALA LEKARE U KRAGUJEVCU: Uspela si, sad si zvezda meseca oktobra, ali OVO NIJE NAČIN!

- Ona je izuzetno konfliktna ličnost, vrlo je bahata i ovo nije prvi put da pravi skandale. Ranije je napravila incident na ginekologiji, kada se potukla sa pacijentkinjama! A posebno je ostala upamćena po specijalnom zahtevu da joj se uradi kiretaža na Badnji dan, zbog čega je takođe pravila scene, što su mnogi povezali sa njenim pređašnjim boravkom u sekti - rekao je dobro obavešten izvor za Informer, koji je zbog Violetine preke naravi insistirao da ostane anoniman. 

Od njega smo saznali da je ova Kragujevčanka bila i osuđivana.

- Violeta je pre desetak godina bila član sekte i od tada datira njeno problematično ponašanje. Tada je bila i osuđena zbog rušenja spomenika. Ima još bezbroj incidenata koji se vezuju za njeno ime, ovo su samo neki, da kažem najpoznatiji. U svakom slučaju žena je za izbegavanje - zaključio je naš izvor. 

Tagovi: