26.01.2019.

15:38

Foto:

Vesti

(FOTO) DRAMA KOD TOPOLE! STANJE KRITIČNO! Smetovi blokirali puteve prema selima, trudnica treba da se prebaci u bolnicu

- Što se tiče lokalnih putnih pravaca najteže je kroz Lipovac gde sneg neprekidno navejava, imamo problem u Vinči gde se takođe borimo sa smetovima, viši delovi Jarmenovaca i Vojkovaca su trenutno neprohodni, smetovi su veliki, pravac Gorovič – Šume je takođe trenutno pod smetovima. Sva sela na usponima su kritična, sve naše ekipe iz tog dela opštine idu ka Goroviču gde imamo trudnicu iz zaseoka Đukasi koja se treba poroditi svakoga časa i moramo je odmah prebaciti u bolnicu - izjavio je Dragan Jovanović.

Informer

 

Jovanović dodaje da će zbog sutrašnjeg praznika Svetog Save svi pravci prema školama biti očišćeni u toku večeri i jutra.

- Molim i apelujem da se sklanjaju vozila sa ulica naročito u Topoli da bi se moglo čistiti. Imamo npr. ulicu Rudničku u Topoli gde vozila parkirana ne dozvoljaju prolaz mašinama, čak se meštani žale da im se zatrpaju vozila snegom. Danas će biti pojačane ekipe saobraćajne policije po gradu. Sve naše ekipe su po terenu, zaseoci u Kloki i Junkovcu će biti čišćeni od jutra - istakao je Jovanović

Tagovi: