14.03.2019.

19:43

Foto:

Vesti

SBB SVOJIM KORISNICIMA U DIJASPORI UGASIO KANALE RTS: Programi RTS u dijaspori dostupni preko ostalih operatora!

Očigledno je da SBB ima dvostruku poslovnu politiku, tačnije vrednost svojih kanala precenjuje, dok tuđe kanale potcenjuje. SBB nije problem da svoje kanale naplaćuje 2 evra po korisniku i time ostvaruje ogromnu zaradu, ali je veliki problem da RTS, inače gledanije kanale, plati duplo manje. 

Još jednom izražavamo čuđenje reakcijom SBB, s obzirom na to da su oni operator koji najčešće povećava cene svojih usluga, čime pokazuju koliko zaista brinu o potrebama korisnika.  

Kao i do sada, Telekom Srbija i u ovom slučaju posluje transparentno, ali ne možemo da dozvolimo SBB da obmanjuje, kako korisnike, tako i najširu javnost. Jasno je da se ovoga puta SBB odlučio za nepristojan, nelojalan i ucenjivački odnos, kako prema potencijalnim partnerima, odnosno nama, tako i prema korisnicima.

Očigledno je da je reč o pogrešnom načinu da se promovišu određeni kanali SBB i urušava ugled, jednog od najvećih nacionalnih brendova, domaćeg operatora Telekoma Srbija.

Podsećamo da su programi RTS kao i do sada dostupni svim korisnicima u dijaspori preko RTS Planete, kao i putem drugih operatora i po povoljnijim cenama.   

Tagovi: