20.03.2019.

12:08

Foto:

Vesti

TU JE UMEŠANA VLAŠKA MAGIJA! Nada Macura šokirana vezom Milojka i Miljane: Taj čovek se meni ne sviđa, JA BIH NEŠTO MLAĐE!

Mnogi komentarišu njihovu vezu, a tim povodom Nada Macura i Era Ojdanić gostovali su u jutarnjem programu na Happy televiziji. Nada u početku nije želela da priča o Milojku.

 - Ja neću da govorim o njemu, jer ne poznajem čoveka - rekla je Macura, ali ubrzo se predomislila.

 - Taj čovek se meni ne sviđa, nije moja kategorija, ja bih nešto mlađe -  objasnila je Nada a zatim je dodala da nije sigurna koliko muškarci u njegovim godinama sa srčanim problemima mogu da budu seksualno aktivni.

(VIDEO) EVO ZAŠTO JE MILJANA IZABRALA MILOJKA! On joj pruža NEŠTO ŠTO DRUGI NE MOGU! Seksolog otkrio SVE TAJNE NAJKONTROVEZNIJE LJUBAVNE VEZE U SRBIJI!

 - On bi možda bio u ringu sa ženom koja je približno njegovih godina -  dodala je Nada, a zatim rekla da ju je iznenadio Milijanin izbor.

Informer

 - Devojka me čudi, s obzirom na to da je vrlo zgodna, može da konkuriše manekenkama, estradi... Dolazi iz jedne ruralne sredine -  rekla je Nada Macura, a onda ju je Milomir Marić pitao:

"Da li oni piju krv tim mladim devojkama?"

Nastao je smeh u studiju, ali ubrzo je stigao i odgovor.

(VIDEO) MILOJKO I JA IMAMO SEKS SVAKOG DANA! Lepa Milijana (21) kaže da njenom 53 godine starijem partneru NE TREBA VIJAGRA!

 - Postoje magije, nije moje da kao lekar pričam o tome, ali ako je tu negde vlaško polje, magija... verovatno. Ja ne mogu da kažem da li je ova devojka iskrena, ali da voli dedu, to nem mogu da verujem - rekla je Nada.

 - Ovaj čovek je ekstra lik, moj zemljak -  ubacio se Era Ojadnić, a onda je Nada rekla da misli da je reč o taktici.

 - Ja mislim da su oni seli i rekli daj kako da nadmudrimo sve. Željna je eksponiranja, javnosti, a to ne može sa mladićima -  zaključila je Nada.

Tagovi: