23.03.2019.

16:07

Foto:

Vesti

TUMOR NEMA ŠANSE! Tek je primila pola terapije, ali osmeh male Mile govori sve!

Milini roditelji Jelena i FIlip potvrdili su da je do sada imala 18 od 33 protonske terapije.

- Mila se smeje i jedva čeka da vidi čike i tete koje joj daju terapije. Ona se i dalje bori, jer je tek na pola terapija - kaže Filip.

Kada su otišli u Švacajrku i počeli sa lečenjem, Mila je imala jednu terapiju nakon koje je dobila sepsu zbog šanta (prelivanje krvi iz jedne cirkulacije u drugu, javlja se u vidu otvora ili kanala) koji je imala u glavi. Brzom reakcijom lekara Mili je odrađena spoljna drenaža, a nakon toga je usledila još jedna operacija vađenja šanta.

MAJKU KOJA JE OSTAVILA BEBU U TAKSIJU ŠALJU NA ROBIJU?!

Nakon dve nedelje Mila se oporavila i vratila redovnoj terapiji, a zbog komplikacija i dodatnih operacija račun se povećao i ukupno je plaćeno 160.000 franaka.

Informer

- Pored divnih lekara, najzaslužniji za Milin osmeh su ljudi koji su pomogli i donirali novac, neizmerno smo im zahvalni - kaže Filip za portal Media-PS.

MAJKE, SAKRIJTE SVOJE ĆERKE, POČEO JE VRBOPUC! "Prolećno ludilo" budi seksualne želje, a ako hoćete da imate sreće Cele godine, EVO PŠTA TREBA DA URADITE!

- Ako sve bude kako treba, a svi se tome nadamo jer protonska terapija teče po planu, i ako tumor bude pobeđen, svi bi trebalo bi da se vratimo u Srbiju krajem aprila Ili početkom maja - dodaje Filip. Mili tada sledi rehabilitacioni oporavak za poboljšanje tonusa mišica.

Iako je veoma mala, Mila je veliki borac koju je cela Srbija zavolela.

Svako ko je učestvovao u pomoći maloj Mili, biće srećan da se posle terapije vrati sa roditeljima kući srećna, nasmejana i naravno zdrava. To će im biti najveća zahvalnost.  

Tagovi: