27.03.2019.

19:27 >> 19:31

Foto:

Vesti

(VIDEO) VOJSKA SRBIJE MOŽE DA SRUŠI I F-22 I F-35! Bitno je otkriti ih na vreme, a ONDA IM NEMA SPASA! Srbi su F-117 penzionisali, tako će proći svi...

Sada su u upotrebi F-22 i F-35 i protiv njih bismo se mogli boriti. Bitno je da se cilj otkrije na vreme i onda se i protiv njih može boriti isto kao i protiv svakog drugog aviona, rekao je Zoltan Dani, pukovnik VJ i čovek čiji su raketaši oborili ponos američke avijacije - čuveni  F 117.

Podsetimo, Treći raketni divizion 250 PVO brigade na današnji dan pre 20 godina oborio je ponos američke avijacije - nevidljivi bombarder F-117.

- Četvrtog dana bombardovanja neočekivano su izgubili avion za koji su mislili da ni u jednom slučaju ne mogu da izgube, da niko ne može da ga otkrije, a kamoli da ga obori - rekao je Dani i dodao da je američki sekretar odbrane bio iznenađen kada je vest čuo gledajući CNN.

- Imali smo ruski sistem 125 n Neva, bila je to dobro održavana ruska tehnologija s kraja šezdesetih koja je u Jugoslaviju došla početkom osamdesetih - kazao je Dani i dodao da je ipak najvažnije bilo to što je naša borbena posluga bila maksimalno obučena.

ŠOK OTKRIĆE! FRANCUZI U REZOLUCIJU 1244. PODMETNULI NEPOSTOJEĆI SPORAZUM KOJI SRBIJA NIJE POTPISALA!

- Zahvaljujući njima možete da računate na iskorišćavanje svih borbenih mogućnosti, čak i onih koje do tada nisu bile ustanovljene - rekao je sada penzionisani pukovnik i predavač na Univerzitetu Union Nikola Tesla.

Dani je rekao da je čuo da je zahvaljući tom podvigu Trećeg raketnog diviziona 250 PVO brigade unapređena ruska nauka i tehnika.

HAG ŠALJE KARADŽIĆA U ZATVOR PUN UBICA I ISLAMISTA?! Tako su i generala KRSTIĆA NAMESTILI ŠIPTARIMA koji su ga ZAMALO ZAKLALI!

- Jedan ruski novinar mi je rekao znate šta gospodine Dani, unapredili ste rusku nauku i tehniku, razgovarao sam sa stručnjacima u Rusiji, oni su mi rekli 'Nismo znali da sa tom našom Nevom može da se obori F-117' - preneo je Dani, koji je posle penzionisanja radio u svojoj pekari u Skorenovcu kod Kovina.

On je podsetio da je "noćni soko" kasnije izbačen iz upotrebe iako je tada bio simbol moći američke avijacije.

Tagovi: