23.07.2019.

13:50

Foto:

Vesti

SVAKA ČAST, LJUDINO! OGLASIO SE OTAC STEFANA KARIĆA: Niste fer, za Dijanom sada najviše tuguju njena porodica i NJEN SADAŠNJI DEČKO!

 

Ona je pre više od dve godine započela najtežu životnu borbu i pri tome pružila podršku svim ljudima koji dele njenu sudbinu, a pre oko mesec dana u javnosti je odjeknula vest da joj se stanje naglo pogoršalo i da joj je hitno potrebna krv.

Vest da je neuspešno završila bitku, slomila je sve koji su je poznavali, a brojne poznate ličnosti su se na društvenim mrežama oprostile od nje. Naravno, strašna vest najviše je pogodila njenu porodicu i bliske prijatelje ali, ako je prema medijima suditi, i bivšu ljubav Stefana Karića.

(FOTO) SVIMA SVE OPROSTITE, TAKO JE LAKŠE I LEPŠE! Misica Dijana se lavovski borila sa rakom, a OVIM PORUKAMA motivisala je druge da ne odustaju od ŽIVOTNE BORBE!

On se oglasio na Instagramu, kada je podelio srceparajući snimak na kome peva svojoj bivšoj i zajedno plaču, a potom se javio i njegov otac koji je imao više nego dirljivu poruku za Dijanu, ali i njenog novog momka.

Informer

- Zbog cele situacije koja se trenutno dešava oko preminule Dijane, stavljajući mog sina u prvi plan, zaboravili smo na Dijaninog sadašnjeg dečka kojem sigurno nije dobro. Prvo zbog gubitka voljene osobe, a kasnije i portalima pretrpanim naslovima o bivšoj velikoj ljubavi. Ovim putem se javno izvinjavam i njemu i Dijaninoj porodici i izjavljujem telegram saučešća i veliku žalost - napisao je Osman Karić.

Tagovi: