25.07.2019.

17:37

Foto:

Vesti

BEBE NEK SE RAĐAJU! LEPA VEST ZA BEOGRAĐANE! Četvrti pokušaj veštačke oplodnje o TROŠKU GRADA, a EVO KO IMA PRAVO!

Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić, koji je pokrenuo inicijativu za pomoć parovima koji nemaju dece, rekao je u obraćanju odbornicima da se usvajanjem tog predloga pomaže pojedincima da dobiju dete i ujedno daje doprinos strategiji naše zemlje za povećanje nataliteta, kao i politici predsednika Srbije Aleksandra Vučića koji, kako je istakao, stalno ukazuje koliko je značajno da nas bude više.

(FOTO) NOVO igralište za kikindske mališane – poklon kompanije NIS



-Svi koji su u svom okruženju imali ljude koji se bore sa nemogućnošću da dobiju dete, a prema statistici to je svaki šesti par, znaju koliko je snage i ljubavi potrebno da se reši taj problem - kaže Radojičić.

Dodao je da oprediljivanjem 30 miliona dinara Grad Beograd pruža šansu parovima koji iza sebe imaju tri neuspela pokušaja vantelesne oplodnje, kao i da će za program vantelesne oplodnje o trošku Grada moći da se prijave žene do 45 godina koje do sada nisu rađale.

ODLIČNA VEST ZA BUDUĆE MAME! Trudnicama VEĆA PRIMANJA dok su na bolovanju?!



-Imamo novac i koristimo ga na pravi način, a to ne bilo moguće da se ne vodi stabilna i odgovorna ekonomska politika koju predvodi predsednik Srbije Aleksandar Vučić - naveo je Radojičić.

Pravo da se od jeseni prijave za program finansiranja četvrtog pokušaja vantelesne oplodnje imaju parovi koji imaju prebivalište u Beogradu i državljanstvo Srbije.

Tagovi: