01.08.2019.

19:12

Foto:

Vesti

SPREMITE SE ZA NOVE GUŽVE NA GRANICI, stiže još jedan talas turista!

Prema poslednjim informacijma Uprave granične policije, putnička vozila na graničnim prelazima čekaju od 20 do 60 minuta, saopštio je AMS S.

Na Preševu, na ulazu i na izlazu, čekaju 30 minuta, Gradini na izlazu 50 minuta, a na ulazu 30 minuta. Na Batrovcima i na izlazu i na ulazu čekaju 60 minuta, kao i na izlazu na Bajakovu.

Na Horgošu na izlazu zadržavanje je 30 minuta, na ulazu se čeka 40 minuta, na Gostunu na izlazu 60 minuta, a na ulazu 20 minuta.

Teretna vozila na Batrovcima na izlazu čekaju 180 minuta, Šidu, na izlazu 120 minuta, Sremskoj Rači na izlazu 60 minuta.

(VIDEO) DRAMA NA AUTOPUTU! Gori automobil u smeru ka Beogradu!

Ovaj talas pojačanog saobraćaja u danima vikenda koji je pred nama može izazvati ponovo duge kolone i zadržavanja, kako na pojedinim graničnim prlazima tako i na glavnim putnim pravcima u našoj zemlji, upozorava AMS S. 

Vozačima se savetuje da krenu pre ili posle vikenda, i da koriste manje frenkventne prelaze i alternativne putne pravce. Prema poslednjim informacijama dobijenih od JP "Putevi Srbije", name zadrzavanja na naplatnim stanicama.

Tagovi: