22.08.2019.

18:21 >> 18:25

Foto:

Vesti

(VIDEO) DAČIĆ BOLJE PEVA, ALI KAD ZAHAROVA ZAPLEŠE KALJINKU... Ovako nešto niste videli nikad! OVO JE BAŠ BRURTALNO!

Zaharova je posetila sekciju za kavkaske plesove, gde je izašla u centar kruga u paru s profesionalnim plesačem i zaplesala uz aplauze.

Ovo nije prvi plesni nastup Zaharove. Na prijemu u okviru samita Rusija-Asocijacija jugoistočnih azijskih nacija otplesala je "Kaljinku", što je izazvalo burne reakcije na društvenim mrežama.

Podsetimo, Marija Zaharova, portparolka Ministarstva spoljnih poslova Rusije, bila je na Saboru trubača u Guči, gde joj je domaćin bio Ivica Dačić, šef srpske diplomatije.

Portparolka ruskog MSP se, inače, potpuno opustila u Guči. Već prvog dana ona je igrala uz trubače, pravila selfije sa srpskim ministrima, a na prvoj večeri proglašena je počasnim gostom Sabora trubača. 

Tada je Zaharova ministru Dačiću, sa kojim se sastala u bašti hotela Moskva u Beogradu pred povratak kući, zahvalila na programu koji je osmislio za njenu trodnevnu posetu.

Informer

- Zahvaljujući Ivici, jer je upravo on izmislio čitav taj program, sve je bilo dirljivo i neverovatno. Imala sam priliku i da radim i da vidim onu Srbiju, pravu Srbiju koju ne bih videla nikada kada dođem u zvaničnu posetu - rekla je Zaharova.

Tagovi: