23.08.2019.

18:11

Foto:

Vesti

(FOTO) RAT RUSKOG I AMERIČKOG AMBASADORA NA TVITERU! Bocan-Harčenko održao Skotu LEKCIJU IZ ISTORIJE i TOTALNO GA PONIZIO!

- Umesto što su insistirale na ciničnoj politici ''povlađivanja'' kako bi preusmerile Hitlerovu agresiju na istok - napisao je ruski ambasador na engleskom jeziku u odgovoru Skotu koji je takođe na Tviteru napisao da je pre tačno 80 godina na današnji dan potpisan "zloglasni Ribentrop-Molotov pakt na osnovu kojeg su dva diktatora tajno podelila Istočnu Evropu na nacističku i sovjetsku sferu uticaja".

Manje od mesec dana kasnije, dodao je Skot, nemačke i ruske trupe slavile su osvajanje Poljske u Brestu.


Bocan-Harčenko, međutim, kaže da pokušaji da se Sovjetski Savez predstavi kao izazivač Drugog svetskog rata bacaju senku sećanja na milione Sovjeta koji su dali svoj život kako bi slomili nacizam i oslobodili sebe i evropske nacije.

- Molim vas, da konsultujete presude iz Nirnberga, koje su i danas integralni deo međunarodnog prava - dodao je Bocan-Harčenko.


Fotografije na kojima se vide premijeri zapadnih zemalja kako se rukuju sa nacističkim liderima lako se mogu pronaći, dodao je ruski ambasador.

- Proveriti ''Čemberlen i Hitler u Godesbergu, septembar 1938'' ili ''Minhenski sporazum, septemar 1938'' - naveo je Bocan-Harčenko na Tviteru.

Tagovi: