04.09.2019.

14:41

Foto:

Vesti

(FOTO) OVI KLINCI SU SVETSKE JUNAČINE! Braća Teo i Leo SPASILI TADIJU u Grčkoj! Presrećni dečak sa tatom KRENUO KUĆI!

Tadija je dobro, i danas je, podsetimo, otpušten iz bolnice. A u međuvremenu je i otputovao iz Grčke.

Presrećni tata Angel je na društvenim mrežama objavio i prelepu fotografiju sa sinom na aerodromu u Solunu. Tadija sa raširenim rukama, presrećan, kreće konačno kući! A dečakova majka je ispod posta napisala srceparajuću poruku:

- Srce mamino, jedva čekam da te zagrlim i poljubim, da opet osetim tvoj miris, dušo moja...

Angel je prethodno objavio i sliku dva dečaka, beskrajno im zahvaljujući što su mu spasili sina.

- Sinoć su mi se javili roditelji ova dva dečaka i objasnili mi situaciju: jedan je uočio Tadiju kako pluta, a zatim je došao njegov brat i uhvatio Tadiju. Krenuli su da ga nose prema obali, što znači da su ova dva brata spasila Tadiju - napisao je on.

Dodao je i da se dečaci zovu Teo i Leo, i da su u pitanju "svetske junačine", kao i da će u Srbiji uvek imati prijatelje.

- Dužnici smo im do kraja života - zaključio je Angel.

Kako je Angel rekao, Teovi i Leovi roditelji su kontaktirali njega i o toj porodici ne zna ništa, osim da su mu spasili dete. Ponudio im je da ih ugosti kada dođu u Srbiju.

Teo i Leo, inače, imaju još tri brata, njihova porodica je grčkog porekla, a žive u Švedskoj.

Podsetimo, Tadija iz Srbije, star pet godina, umalo se udavio u četvrtak 22. avgusta, na plaži u Pefkohoriju, popularnom grčkom letovalištu, a uspešno ga je reanimirao lekar koji se, pukom srećom, tu zadesio kao turista.

Kako je ubrzo po nezgodi objavljeno, mališanu je prvi pritekao u pomoć desetogodišnji dečak, koji je prvi i video šta se dešava, nakon čega je alarmirao i ostale kupače.

On je ambulantnim kolima prevezen prvo u dom zdravlja u Mudanji, a zatim i u bolnicu Ipokration u Solunu.

(FOTO) MALI TADIJA KOJI SE DAVIO U GRČKOJ IZAŠAO IZ BOLNICE! Dečakov otac objavio poruku, nateraće vam SUZE NA OČI!

Tadijina majka, sa još dvoje dece, vratila se za Srbiju, a otac je ostao s njim tokom bolničkog lečenja. Srećom, dečak se oporavio!

Tagovi: