30.09.2019.

16:43

Foto:

Vesti

PRAZNIK IGRE, PESME I DRUGARSTVA! Jubilarna 50. Radost Evrope!

Pored orkestra koji će predvoditi svečani defile, na karnevalu u Knez Mihailovoj ulici i na Kalemegdanu nastupiće mnogobrojne muzičke i plesne grupe, mažoretkinje, klovnovi na štulama i mnogi drugi izvođači koji će zabavljati mališane.

PAŽNJA, IKEINE PORTIKLE OPASNE PO DECU: Zbog mogućnosti gušenja povlače se sa tržišta, KOMPANIJA VRAĆA NOVAC

Narednog dana u Dečijem kulturnom centru mališane iz 22 evropske zemlje očekuju koncerti "Susreti prijateljstva". Svoje najbolje nastupe učesnici manifestacije će pokazati na gala koncertu 5. oktobra u Centru "Sava", što će i označiti kraj ovogodišnje manifestacije. Pored muzičko-scenskih programa, mališani će moći da posete izložbu nagrađenih radova 21. međunarodnog likovnog konkursa "Radost Evrope".

Dečije stvaralaštvo, igra, pesma, drugarstvo, razumevanje drugog i drugačijeg - sinonimi su za "Radost Evrope", najveću dečiju međunarodnu manifestaciju u regionu, koja svake godine u Beogradu okuplja decu od sedam do 14 godina iz cele Evrope, koja po tradiciji borave u porodicama svojih beogradskih vršnjaka. Organizator manifestacije je Dečji kulturni centar Beograd.

Tagovi: