11.10.2019.

19:30 >> 19:31

Foto:

Vesti

U KRUŠEVCU ODRŽAN MEĐUNARODNI FESTIVAL "KOFER SLOVA"! Milosavljević: Želja nam je da ovo takmičenje preraste u SAJAM TURIZMA (FOTO)

Najuspešnijim turističkim organizacijama dodeljena je nagrada "Kofer slova", a uručili su je direktor Turističke organizacije grada Kruševca Suzana Milosavljević i gradonačelnik Kruševca Jasmina Palurović. 

Informer

Turističke organizacije takmičile su se za najuspešniju turističku publikaciju, promotivni materijal, suvenir i mapu, a nagrade su osvojile turističke organizacije Bečeja, Leskovca, Požarevca, Kladova, Vlasotinca, Kuršumlije, Sokobanje, Raške, Žablja, Inđije, Trstenika, Loznice, Rekovca, Bora, Bačke Palanke, Kraljeva, Ivanjice i Čačka. 

POSTOJI LI RAZLIKA IZMEĐU KOSMONAUTA I ASTRONAUTA?! Svemirska, HLADNORATOVSKA igra rečima!

- Ovaj festival, koji se održava povodom oslobođenja Grada Kruševca u Drugom svetskom ratu, je takmičenje međunarodnog karaktera, a želja nam je da preraste u sajam turizma, jer naš grad ima i potencijal i mogućnosti da iznese takav sajam - izjavila je Suzana Milosavljević, direktorka Turističke organizacije Grada Kruševca.

Informer

 

Gradonačelnjhica Kruševca Jasmina Palurović, proglasila je Festival  otvorenim i prisutnima poželela dobrodošlicu, ističući da Lazarev carski grad turističkim radnicima zaista ima šta da ponudi. 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Tagovi: