28.11.2019.

08:00

Foto:

Vesti

OVO MOŽEMO SVI! Budimo timski igrači i #unsmokeri!

Jedan marketinški tim odlučio je da svoje kolege odvuče sa puš pauza u kvalitetnije druženje u organizaciji i tako su zajedno napravili #unsmoke inicijativu i pomogli ostalima da se oslobode duvanskog dima.

Aleksandra i Mirko su kolege, doduše iz različitih sektora kompanije, ali putevi im se često susretnu na sastancima, brainstorminzima, prvoj jutarnjoj, doručku i naravno pauzama.

Uvek je pozitivna atmosfera kada se timovi ukrste, malo šale, mnogo ideja, a kao rezultat – zadovoljni klijenti. Ali šta ovaj tim čini tako posebnim? Na prvom mestu podrška i trud da vreme koje provode zajedno bude kvalitetno. Trude se da podstaknu najbolje u svojim kolegama i da jedni drugima ukažu na ‘’loše’’ navike. Zato, vreme za ‘’puš pauzu’’, u ovom timu je vreme za dobru zabavu, vic, društvenu igru, pikado ili jednostavno smeh.

„Podržali smo naše kolege da se oslobode duvanskog dima. Oni koji bi u drugim okolnostima nastavili da puše cigarete, sada imaju informacije i o boljim alternativama pa nam više vremena ostaje za zajedničke pauze“, zaključuje Mirko, timski igrač i #unsmoker.

Na ovaj način, njihov tim je podržao Unsmoke inicijativu kojom kompanija Filip Moris Filip Moris (Philip Morris) širi svoju viziju budućnosti bez duvanskog dima. Poruka svim pušačima, nepušačima, njihovim porodicama i prijateljima je nedvosmislena - ako ne pušiš, ne počinji. Ako pušiš, prestani. Ako ne prestaneš, promeni.

Sve inspirativne #unsmoke priče podeljenje su na Instagramu (philip_morris_rs), Facebook stranici Philip Morris Serbia kao i na globalnoj stranici www.unsmokeyourworld.com

Tagovi: