23.12.2019.

09:47

Foto:

Vesti

AIK Banka unapredila mBanking aplikaciju

Shvatajući značaj konstantne komunikacije sa klijentima, AIK Banka je sada ažurirala i unapredila mBanking aplikaciju aktiviranjem Tokena. Korisnici aplikacije sada imaju mogućnost autentifikacije mPIN-om i biometrijskim podacima, verifikaciju plaćanja a uskoro i mogućnost saglašavanja sa  ugovornom dokumentacijom  pomoću m-PIN-a.

U najnoviju verziju mobilne aplikacije AIK Banke sada su implementirane nove funkcionalnosti, a korisnicima su preuzimanje aplikacije i instalacija Tokena maksimalno olakšani. Na zvanićnom sajtu AIK Banke kao i njenom You tube kanalu postavljen je video tutorijal u kome je na jednostavan način prikazan proces aktivacije tokena.

Korisnicima mBanking-a sada je omogućeno da isprobaju nove savremene načine logovanja - logovanje mPIN-om, logovanje otiskom prsta (raspoloživost ovog načina je uslovljena funkcionalnostima mobilnog uređaja), logovanje prepoznavanjem lica (ova funkcionalnost je omogućena samo za novije verzije iOS uređaja). 

Kao lider u inovacijama, AIK Banka je spremna da odgovori na trenutne i buduće zahteve klijenata, kao i da im ponudi proizvode i usluge u pravom trenutku, putem digitalnih kanala. Ovaj proces digitalne transformacije koji je AIK Banka započela, pozicionirao je na bankarskom tržištu kao modernu banku koja prati imperative savremenog bankarskog poslovanja.

Tagovi: