13.01.2020.

09:37

Foto:

Vesti

"BJELOGRLIĆ IZ OČAJA BALJEZGA BUDALAŠTINE" Glumac pokušao da se izvuče posle skandalozne prepiske pa se još više upetljao! ANTONIJEVIĆ: Lažov ne treba da nastavi sa mahinacijama

Naime, nakon što je Antonijević spornu prepisku sa Bjelogrlićem u kojoj mu ovaj nudi mito poslao u prilogu mejla  članovima Asocijacije filmskih reditelja Srbije, ova organizacija upitala je glumca da prokomentariše pomenute navode.

Bjelogrlić je negirao ove navode, a ovim povodom ponovo se oglasio i Antonijević.

- Odgovor Bjelogrlića na moje pismo bi bio jako zabavan da posredi nije ozbiljna stvar. Pogotovu tvrdnja da sam našu prepisku u kojoj mi nudi mito falsifikovao i da će on to dokazati pred nadležnim organima. E, da ne bi sad svi večno čekali da se on tim organima obrati ja sam već preduzeo korake  u tom pravcu. Ne treba lažova i korupcionaša pustiti da pod pretpostavkom nevinosti nastavi sa mahinacijama - naveo je Antonijević i dodao da ima zvanični izveštaj Gmaila sa koje adrese mu je Bjelogrlić poslao svoje imejlove. 

Informer

 

- Dakle, umesto da sa kompjuterom pod miškom trči u policiju na forenzičku analizu, Bjelogrlić u svom odgovoru na moje  pismo baljezga iz očaja svakakve budalaštine uključujući i falsifikovane imejle - napisao je Antonijević i nastavio:

Informer

 

Antonijević u svom pismu pita i kolege da li "želite da se vaš glas u komunikaciji sa medijima, kulturnom  javnošću i državnim telima nadležnim za našu delatnost čuje i ozbiljno shvati!

- Bojim se da, ako vam glasnogovornik ostane korupcionaš i lažov Bjelogrlić, to sigurno neće poći za rukom. Ne znam  koje zamerke neki od vas imaju na rad FSC-a, pa ne mogu stoga da se izjasnim da li se  sa njima slažem ili ne. Ali, u svakom slučaju podržavam vaše napore i iskreno, treba da radite ono sto mislite da je najbolje za vas. Samo nemojte dozvoliti da prljavština i nemoral jednog čoveka sve to obezvredi - zaključuje Antonijević.

Tagovi: