23.01.2020.

13:21

Foto:

Vesti

"EKSPLOZIJA NA MAKIŠU, DRŽAVNE SLUŽBE NA TERENU"! Šta se zaista desilo saznajte u drugoj sezoni serije DRŽAVNI SLUŽBENIK na Superstar TV!

Uzrok eksplozije i dalje nije poznat s obzirom na to da detalji ovog dramatičnog događaja još uvek nisu dostupni javnosti, a ceo slučaj se za sada vodi kao državna tajna. Prema nezvaničnim informacijama, pretpostavlja se da je reč o obračunu službe bezbednosti sa organizovanim kriminalom.

Informer

Međutim, iz anonimnih izvora uspeli smo da dobijemo i pouzdanu informaciju da će građani imati priliku da saznaju sve o ovom misterioznom događaju u drugoj sezoni serije Državni službenik koja se sa nestrpljenjem očekuje ove godine na Superstar TV kanalu.

Informer

Naime, vest iz naslova i sa početka teksta, zapravo je scena sa seta koju su izveli profesionalni pirotehničari za potrebe snimanja serije Državni službenik koja će se u novoj sezoni baviti sajber kriminalom kao savremenom pretnjom po bezbednost države i njenih građana. Iako snimanje još uvek nije završeno, već je izvesno da će vrhunska produkcija opravdati dosadašnji uspeh i ostati u rangu velikih, holivudskih ostvarenja, a nove intrige, specijalni efekti i pirotehnika, poput eksplozije na Makišu, samo su deo akcije koju gledaoci mogu da očekuju.

Informer

Informer

Superstar TV kanal mogu pratiti korisnici mts TV-a, kablovskog operatora Supernova i satelitske televizije m:SAT TV, kao i korisnici u regionu preko m:tel-a CG i BiH i širom sveta preko GO4TV.

Tagovi: