07.02.2020.

20:08

Foto:

Vesti

SKANDALOZNO! Ovo naša deca čitaju! KRV, NASILJE, ODSEČENE RUKE u zbirci bajki koju će da pamte čitav život i to po KOŠMARIMA! (GALERIJA/VIDEO)

Ivica i Marica, Pinokio, Roda i lisica samo su neke od bajki koje se mogu pročitati u ovoj zbirci, a u galeriji koju smo za vas pripremili možete videti na koji način su one ilustrovane.

Upravo zbog ove knjige na društvenoj mreži Instagram digla se prava buka, i to s razlogom, jer je jedna vaspitačica postavila logično pitanje "Zašto se ovako nešto nalazi u slobodnoj prodaji?".

Ubrzo nakon toga javili su se i ogorčeni roditelji koji nisu mogli da veruju svojim očima:

- Krv je skoro na svim ilustracijama. Nasilje, scene ubijanja, da li je ovo moguće?

Informer

Informer

Inače u opisu ove knjige koji se može naći na internetu na sajtu izdavačke kuće stoji da je reč o "čarobnoj zbirki od 365 bajki za svaki dan u godini".

- Bajke o princezama i vilama, vitezovima i zamkovima, životinjama koje govore i vragolastim patuljcima otvoriće vrata u svet mašte i pomoći deci da srećnije i lepše odrastaju. Prožete su mudrošću sa ciljem da mališani izvuku pouke o dobroti, prijateljstvu, ljubavi, hrabrosti i nesebičnosti. Deca će uživati u najlepšim bajkama o Ivici i Marici, Olovnom vojniku, Maloj sireni, Snežnoj kraljici, Aladinu, ali i sasvim novim bajkama iz kojih će saznati zašto su zečevi beli, zašto Mesec ima tamne fleke, kako je crvendać dobio ime, da li su zvezde zalepljene po nebu, kako je čovek došao do vatre, zašto su miševi tako mali.- stoji u opisu ove knjige.

OVI CRTAĆI SU OPASNI PO DEČJU PSIHU! Maša i meda su na prvom mestu, NEĆETE VEROVATI ZAŠTO!

Da li je ovo prikladan opis s obzirom na to kakav se sadržaj unutar knjige nalazi, procenite sami.

Pogledajte u galeriji o kakvim skandaloznim skrivenim porukama je reč:

Pogledajte i video:

Tagovi: