15.02.2020.

19:42

Foto:

Vesti

NAJVEĆI USPEH NA SVIM TAKMIČENJIMA DO SADA! Junior Chef Club Srbije osvojio dve bronzane medalje na najprestižnijem kulinarskom takmičenju na svetu!

Junior Chef Club Srbije je ostvario najveći uspeh na svim takmičenjima do sada. 

Informer


Mladi kuvari osvojili su dve bronzane medalje u kategorijama: Regionalni tim kulinarska i poslastičarska umetnost i individualna kulinarska umetnost.

Informer

U konkurenciji 70 zemalja, 2.000 učesnika, 8.000 menija. Naš tim predvođen tim menadžerom Aleksandrom Tomićem, sa kapitenom Markom Komadinom, Jovanom Tomovićem, Urošem Bolićem, Ivanom Cimburovićem osvojio bronzanu u medalju u seniorskoj konkurenciji. Aleksa Sušić osvojio je bronzanu medalju u kategoriji kulinarska umetnost. U utorak će biti poznat rezultat Aleksandra Keljanovića koji je ušao u finale u kategoriji carving live(rezbarenje uživo).

Informer


Lepa vest je da Junior Chef Club Srbija nastavlja niz medalja na najvećim svetskim kulinarskim takmičenja od 2014 godine.

Informer


- Cilj našeg udruženja je da mladim kuvarima pokažemo i pomognemo da dobiju znanja i veštine, rame uz rame sa kuvarima iz ostatka sveta. Hteo bih da pohvalim i Marka Milijaša, Minu Ramisabljević, Vladana Đorđevića, Stevana Aleksića, Lazara Avramovića, Aleksandra Ivanovića, Filipa Mihajlovića koji su naslednici i budući nosioci sledećih izazova. Posebno bih se zahvalio Novaku Fidanoviću, Petru Gajiću, Nikoli Besevac, Radetu Jugoviću, Urošu Uroseviću, Milici Aleksić kao stručnom timu koji pruža podršku realizaciji i organizaciji - izjavio je Aleksandar Ilić iz Junior Chef Cluba Srbije.

Informer

Informer

Tagovi: