14.03.2020.

18:00

Foto:

Vesti

VULIN NA DODELI KLJUČEVA POVOLJNIH STANOVA U VRANJU: Vučić je prvi predsednik Srbije koji je pokrenuo plansko zbrinjavanje pripadnika službi bezbednosti!

- Čekali smo decenijama da dođe čovek koji će biti u stanju da organizuje čitavu državu i da kaže da pripadnici službi bezbednosti imaju razloga da budu čuvani, poštovani i da imaju povoljnije mogućnosti da reše i ovaj veoma važan životni problem – istakao je Vulin.

Informer

Posle decenija čekanja, naglasio je ministar Vulin, dočekali smo da se o pripadnicima snaga bezbednosti vodi računa na poseban način, da se kaže koliko su izuzetni, da se kaže koliko su važni i da se kaže koliko ova država misli i brine o njima.
 
- Mnogo se radujem što vidim ovde i decu kako se već igraju, to znači da igralište treba da bude tu i deca su to prepoznala, a njih ne možete prevariti. Ponosan sam što sam tu sa vama, ponosan što vidim toliko dece i radujem se što će ih ovde biti još više, jer vi koji ste odlučili da kupite stanove na ovaj način, odlučili ste da budete pripadnik službi bezbednosti zauvek. Vi ste vezali svoju sudbinu za svoju državu, sa zanimanjem koje čuva svakog od nas. Hoću da vam se zahvalim zbog toga, da vam poželim puno sreće i zdravlja. Čuvajte sebe i svoje porodice, baš kao što čuvate i sve nas i baš kao što čuvate Srbiju – poručio je ministar Vulin.