22.03.2020.

12:31

Foto:

Vesti

APEL BOGATIMA DA POKAŽU SOLIDARNOST NA DELU

Neophodno je da se svi udružimo kako bi smo ublažili trenutne posledice po građane Srbije zbog ogromne nesreće koja je zadesila i nas. U ime svih građana Srbije, sadašnjih i budućih pacijenata obolelih od korona virusa i od drugih bolesti, apelujem na bogate sportiste, preduzetnike, estradne umetnike, kompanije i imućne pojedince, da na delu pokažu svoju solidarnost i razumevanje teške situacije u kojoj se Srbija nalazi.

Neka svako od vas, poštovani naši, da svoj konkretan doprinos u novcu za dodatnu kupovinu mecicinske opreme, materijalnim resursima za siromašne, bolesne i nemoćne, jer na taj način svi zajedno, ko koliko može, imamo šanse da ublažimo posledice ove nesreće.

Imajte u vidu sve zdravstvene radnike, koji daju svoj maksimum, imajte u vidu policijajce, vojnike, poštare, pekare, imajte u vidu invalide, siromašne, stare i bolesne, imajte u vidu decu i one koji su dobili otkaze usled ove epske epidemije. Udružite se i deo prihoda poklonite svojoj Srbiji kako bi svima nama bilo lakše. A biće lakše i vama, jer ste uradili nešto humano u ovom teškom vremenu za sve nas. Nije ovo borba samo Države. Ovo je borba svih nas!