09.04.2020.

09:26

Foto:

Vesti

PORODICA VUČIĆ DELI SUDBINU SRBIJE, DANILO JE HRABAR KAO I NJEGOV OTAC Vulin: Samo čovek zaslepljen mržnjom se sada bavi politikom

Ministar odbrane Aleksandar Vulin izjavio je da porodica Vućić deli sudbinu svoje zemlje. On je ovo poručio govoreći o Danilu Vučiću, sina predsednika Srbije Aleksandra Vučića, koji je zaražen koronavirusom i zbog kliničke slike hospitalizovan na Infektivnoj klinici u Beogradu. 

- To dete nije išlo da krši policijski čas, već je bilo volonter, pakovao je pakete i obilazio penzionere. Delio je, i sada deli, sudbinu svog naroda – rekao je ministar i dodao:

- Želim da poručim svom drugu Danilu da se drži, on je veliki momak i hrabar dečko. Uvek je pokazivao veliku ljubav prema svom narodu i pamtim kada je, kao mali, na Gazimestanu u nekim trenucima bio hrabar baš kao svoj otac. Nadam se da će brzo ozdraviti i izaći – poručio mu je ministar. 

Informer

Vulin je zamolio i pojedince iz opozicije da u ovom trenutku imaju elementarnu dozu ljudskog poštovanja, ističući da trenutno nije vreme za bavljenje politikom.

- Elementarno je i ljudski i da se sada zahvalite predsedniku Aleksandru Vučiću jer je uspeo ono što ni moćnije zemlje nisu uspele – kaže Vulin za Pink. Podsetio je da u ovim trenucima nigde na svetu ne postoji mržnja opozicije prema vlasti, već opozicija nudi svoju saradnju i resurse u borbi protiv koronavirusa.

- U ovim trenucima samo čovek bolesno zaslepljen mržnjom može da se bavi politikom – ocenjuje ministar.