printscreen RTV Pink

Društvo

RTV Pink - 09. 04. 2020.

PORODICA VUČIĆ DELI SUDBINU SRBIJE, DANILO JE HRABAR KAO I NJEGOV OTAC Vulin: Samo čovek zaslepljen mržnjom se sada bavi politikom

Ministar odbrane poručio je Danilu Vučiću, koji je zbog koronavirusa smešten na Infektivnu kliniku, da što pre ozdravi.

Ministar odbrane Aleksandar Vulin izjavio je da porodica Vućić deli sudbinu svoje zemlje. On je ovo poručio govoreći o Danilu Vučiću, sina predsednika Srbije Aleksandra Vučića, koji je zaražen koronavirusom i zbog kliničke slike hospitalizovan na Infektivnoj klinici u Beogradu. 

- To dete nije išlo da krši policijski čas, već je bilo volonter, pakovao je pakete i obilazio penzionere. Delio je, i sada deli, sudbinu svog naroda – rekao je ministar i dodao:

- Želim da poručim svom drugu Danilu da se drži, on je veliki momak i hrabar dečko. Uvek je pokazivao veliku ljubav prema svom narodu i pamtim kada je, kao mali, na Gazimestanu u nekim trenucima bio hrabar baš kao svoj otac. Nadam se da će brzo ozdraviti i izaći – poručio mu je ministar. 

printscreen RTV Pink

Vulin je zamolio i pojedince iz opozicije da u ovom trenutku imaju elementarnu dozu ljudskog poštovanja, ističući da trenutno nije vreme za bavljenje politikom.

- Elementarno je i ljudski i da se sada zahvalite predsedniku Aleksandru Vučiću jer je uspeo ono što ni moćnije zemlje nisu uspele – kaže Vulin za Pink. Podsetio je da u ovim trenucima nigde na svetu ne postoji mržnja opozicije prema vlasti, već opozicija nudi svoju saradnju i resurse u borbi protiv koronavirusa.

- U ovim trenucima samo čovek bolesno zaslepljen mržnjom može da se bavi politikom – ocenjuje ministar.  

Pogledajte više