09.04.2020.

16:27

Foto:

Vesti

GOSPODO DOKTORI, IZVINITE! SRBIJA SE STIDI HEJTERSKE KAMPANJE KOJA SE VODI PROTIV VAS! Glavni urednik Informera javno rekao ono što misli velika većina građana Srbije! (VIDEO)

 

- Gospodo doktori, pre nego što vam postavim pitanje, usudiću se da vam oduzmem minut vremena da vam uputim iskreno izvinjenje u ime, ubeđen sam, ogromne većine građana Srbije. Izvinjenje za maltretiranje koje tripite svaki dan. Vi ste svaki dan predmet odvratnih napada u hejterskim medijima, na hejterskim portalima i na društvenim mrežama - rekao je Vučićević i dodao:

- Izvinjavam doktorki Kisić u ime velike većine građana koja svaki dan u 15 sati sa nestrpljenjem čeka da čuje šta se dešava, kakve su prognoze, kada će biti bolje i kad će se ovo završiti. Dakle, izvinjavam se doktorki Kisić u ime svih njih i većine medija u Srbiji na strašnoj mizoginoj, seksističkoj kampanji koja se protiv nje vodi.

Glavni urednik Informera se zatim na isti način izvinio i direktoru Infektivne klinike Goranu Stevanoviću i profesoru Predragu Konu.

- Izvinjavam se i doktoru Stevanoviću, koji 20 sati dnevno provodi pored najtežih bolesnika, na strašnoj kampanji koja se vodi i protiv njega. izvinjavam se i profesoru, doktoru Konu, na odvratnim stvarima koje se o njemu pišu. Izvinjavam se i u ime onih kolega koje ne umeju da se postide i ne znaju za sramotu. Mene je sramota i zbog njih jer o vama pišu najgore stvari - rekao je Vučićević.

- Oni hoće da kažu da ste vi nečiji poslušnici, da ste vi saučesnici u nekakvoj zaveri, da sve što radite, radite iz političkih razloga, a ja znam, a i većina građana zna, da vi to radite iz najboljih namera i da radite najviše i najbolje što možete. Hvala vam što postojite, hvala vam što radite i hvala vam što se niste kao mnogi sakrili u mišju rupu i čekali da sve ovo prođe, hvala vam što se ne bavite politikom nego se bavite strukom - rekao je glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević.