12.04.2020.

13:14

Foto:

Vesti

JEDNA OSOBA POBEGLA IZ PRIVREMENE BOLNICE "ČAIR" U NIŠU, odmah podneta krivična prijava! U Srbiji 87 osoba prekršilo mere Vlade Srbije

Na teritoriji koju pokriva Apelaciono javno tužilaštvo Beograd mere Vlade Republike Srbije prekršilo je 84 lica i sva lica su prekšila meru zabrane kretanje, od toga 48 na teritoriji grada Beograda, na teritoriji Smedereva 8, na teritoriji Valjeva 3, a na teritoriji Pančeva 25 lica. 

Protiv svih lica podnete su prekršajne prijave. 

Na teritoriji koju pokriva Apelaciono javno tužilaštvo Novi Sad meru samoizolacije prekršilo je jedno lice koje je zadržano i protiv njega je data mera zabrane napuštanja stana. 

Na teritoriji koju pokriva Apelaciono javno tužilaštvo Kragujevac meru samoizolacije prekršila je jedna osoba i sa njom je sklopljen sporazum o priznanju krivičnog dela i izrečena je kazna zatvora u trajanju od 6 meseci koju će izdržavati u kućnim uslovima. 

Na teritoriji koju pokriva Apelaciono javno tužilaštvo Niš protiv jednog lica je podneta krivična prijava za krivično delo iz člana 248. Naime, lice je pobeglo iz privremene bolnice "Čair" u Nišu u kojoj se lečilo od koronavirusa.