05.05.2020.

15:06

Foto:

Vesti

NOVI HIT NA DRUŠTVENIM MREŽAMA! Ljudi, ne bojte se KOREJE, izađite vani! (VIDEO)

Na društvenoj mreži TikTok osvanuo je video koji je zasmejao ceo internet.

Naime, zbog proglašenja vanrednog stanja na teritoriji skoro svih zemalja kako u svetu, tako i u regionu, a i kod nas zbog pandemije korona virus, kao mera radi sprečavanja širenja zaraze uveden je i policijski čas, odnosno zabrana kretanja za sve građane, među kojima su ovom odlukom najviše bili "pogođeni" građani trećeg doba, odnosno stariji od 65 godina.

Kao najugroženijem delu populacije, njima je bio zabranjen izlazak iz svojih domova na maksimum. Imali su određeno vreme za "šetnju" samo do prodavnice, i nazad.

♬ original sound - bosssss12345678

Kako su krenule relaksacije mera i opadanje broja zaraženih od korona virusa, i stariji građani naše zemlje dobili su mogućnost izlaska u pravu šetnju dugu, na samom početku pola sata, a kasnije i ceo sat.

Izgleda da su u kućnoj izolaciji imali vremena da razmišljaju o celoj situaciji, i da svako na svoj način, u ovom slučaju vrlo duhovito, dočaraju svoje mišljenje o celoj situaciji.

Mišljenje jedne bake, koja je kroz pesmu "posavetovala" građane i podelila svoj stav o trenutnoj situaciji koji će vas nasmejati do suza, premosimo vam u potpunosti.

- Ljudi, ne bojte se koreje, izađite vani, pre su šetali štakori, a sada hodaju ljudi.... - poručila je ova baka u melodičnom ritmu koji je sama smislila.