07.05.2020.

14:25

Foto:

Vesti

BESMRTNI PUK SRBIJE POZIVA: Svoje profilne slike na mrežama zamenite slikama svojih predaka! (FOTO)

Udruženje građana Besmrtni puk koje za svoj glavni cilj ima očuvanje sećanja na žrtve oslobodilačkih ratova i osnaživanje prijateljskih veza srpskog i ruskog naroda, na svojoj Fejsbuk stranici navelo je da je Dan pobede kao praznik posebno važan u istoriji srpskog i ruskog naroda.

Takođe je istaknuto da su naši preci heroji pokazali neverovatnu hrabrost ne žaleći svoje živote u borbi za iskonske vrednosti naših naroda - slobodu, istinu i pravdu. Kako zbog epidemije koronavirusa neće moći da bude održan tradicionalni marš Besmrtnog puka u Beogradu,  naveli su da neće ni propustiti priliku da našim precima herojima odaju počast kakvu zaslužuju:

"Pozivamo vas da svi od 8. maja u 10.00 sati svoje profilne slike na društvenim mrežama zamenite slikama vaših roditelja, deka i baka koji su se borili u ratovima za slobodu naše otadžbine. Pokažimo svima da smo ponosni preci naših hrabrih predaka čije slike zaslužuje da vidi ceo svet. Od 8. maja - mi smo naši preci! Preplavimo društvene mreže slikama pobednika! POKLONIMO SE HEROJIMA! HEROJI ŽIVE!"