25.05.2020.

14:07

Foto:

Vesti

U PITANJU JE BESRAMNA MANIPULACIJA KAKO BI PRIKRILI SVOJ KRIMINAL! Advokat Andreja Vučića: Taktika im je da ODUGOVLAČE SA PROCESOM!

Punomoćnik Andreja Vučića, advokat Vladimir Đukanović, kaže da je po sredi besramna manipulacija Aleksića kako bi prikrili svoj kriminal. Kaže da im je taktika da odugovlače sa procesom.

- Oni pokušsavaju da odugovlače ovo suđenje izuzećem sudije i da prikrivaju svoj lopovluk i kriminal. To je njihova taktika i dokaz njihove nervoze. Nemam nikakvu dilemu da će Aleksić za izreknutu laž morati da plati kaznu - rekao je Ðukanović.

On je poručio da “niko ne može da se bavi politikom na ozbiljan način tako što će da iznosi laži o nekome”
 

Informer


Ðukanović je rekao i da je suština cele priče bio pokušaj kriminalizacije porodice Aleksandra Vučića.

Ðukanović je takođe rekao da postoji obaveštenje nadležnog tužilaštva da nikakve kontakte Andrej Vučić nije imao sa Koluvijom.

- Pričaju o veštačenju telefona... Andrej Vučić nije stranka u postupku, već Koluvija. Neumoljivi su dokazi na našoj strani i bilo bi sramota da se završi drugačije nego presudom protiv Aleksića - zaključio je Ðukanović.

Podsetimo, Andrej Vučić je Aleksića tužio za povredu časti i ugleda, zato što je Aleksić više puta u javnosti govorio da ima saznanja da je vlasnik Jovanjice Predrag Koluvija, pre hapšenja u novembru, zvao predsednikovog brata.

Informer

Po nalogu tužilaštva za organizovani kriminal obavljena su veštačenja Koluvijinog telefona, kojima je utvrđeno da takvih poziva nije bilo, kao i da nema razmenjivanih poruka između Vučića i Koluvije.