Privatna arhiva/Vojislav Petrović

Društvo

Informer.rs - 24. 07. 2020.

(FOTO) OVAJ NIJE NORMALAN! SERGEJ TRIFUNOVIĆ KOMŠIJI NAMAZAO VRATA STANA G*VNIMA! Novi skandal poznatog glumca i lidera političke stranke u Srbiji!

Lider Pokreta slobodnih građana i poznati glumac Sergej Trifunović niže skandal za skandalom. Našoj redakciji obratio se Vojislav Petrović, upravnik zgrade u kojoj Trifunović živi i otkrio sramne detalje iz života novopečenog političara. Najnoviji događaj je za nepoverovati


- Obraćam vam se kao upravnik zgrade u kojoj zivim u Ulici Svetozara Radića broj 4 u Beogradu gde je prvi komšija Sergej Trifunović koji iznajmljuje stan i zivi pored mene. On zivi tu već tri godine i celu zgradu maltretira svojim nedoličnim ponašanjem. 


Ponaša se tako da svaki dan noću urla, pušta preglasnu muziku, u 3 sata noću svira gitaru, pravi žurke celu noć do jutarnjih časova. Cela zgrada od njega ne može da spava. U vreme korone kada je bio policijski čas kupio je i psa samo da bi mogao da izađe za vreme policijskog časa napolje da šeta psa. Naravno, pošto nije sposoban ni da čuva psa, pas svako jutro čim izađe iz stana po hodniku zgrade vrši nuždu gde smo već 10 puta čistili ulaz zgrade, a on to nije u stanju da počisti niti ga to zanima. Po ceo dan je nadrogiran, ne zanimaju ga drugi ljudi u zgradi. Svaki put smo ga opominjali, zvali telefonom ili zvonili na vrata, ali on kaže zovite komunalnu policiju koja zbog toga neće da dođe. Maltretira nas već tri godine i danas je odlučio da se odseli jer je napravio velike dugove i nema para da plati.

Privatna arhiva/Vojislav Petrović

Privatna arhiva/Vojislav Petrović


Vrhunac je današnji događaj kada je jednom stanaru ulazna vrata od stana namazao govnima kao njegov odgovor. Zvali smo policiju i čekamo da dođe - kaže uznemireni upravnik zgrade.

 

Privatna arhiva/Vojislav Petrović

Pogledajte više