29.07.2020.

12:00

Foto:

Vesti

Karavan humanosti kompanije Meridian - Doniran najneophodniji medicinski materijal za Dom zdravlja Mladenovac

 

 

Nakon što je do sada na ime pomoći izdvojio više od 30 miliona dinara na ime podrške zdravstvenom sistemu zemlje u borbi sa opasnim virusom, Meridianbet, regionalni lider u proizvodnji i distribuciji tehnologije igara na sreću, ove sedmice započeo je novu veliku kampanju obilaska medicinara koji širom Srbije vode bitku za zaustavljanje pandemije.

Na ime velike zahvalnosti za sve što su proteklih meseci činili i čine za naše zdravlje, zaposleni u Meridianu sujuče obišli Dom zdravlja Mladenovac i osoblju uručili pakete sa potrepštinama za nesmetani rad, medicinski materijal i zaštitne maske kako bi što efikasnije i brže odneli pobedu u borbi nad opasnim neprijateljem oko koga se još od proleća mobilisala čitava zemlja.

Puno hvala Meridianu na svim uručenim paketima i opremi, vi ste praktično prva firma koja nas se setila od početka ove krize. Ovakve donacije nam puno znače – prvo u smislu uštede vremena i resursa da se borimo protiv zaraze, a osim toga, onda znamo da mislite na nas i da nismo sami. Hvala svima vama koji danas došli u Mladenovac, i celoj kompaniji, rekla je dr Dušica Milovanović, specijalista opšte medicine Doma zdravlja Mladenovac.

Posle javnih kuhinja, paketa pomoći najugroženijim pojedincima i donacijama u vidu materijalnih sredstava i tehničke opreme, iz Meridiana poručuju da će i u novom ciklusu pomoći i donacija biti uručena sredstva u vrednosti od više desetina miliona dinara u vidu najneophodnije opreme.

Od zaposlenih smo saznali i da Meridian sprema šire društveno odgovorne akcije i da je to najmanje što su mogli da učine za sve lekare i medicinsko osoblje koji od početka marta doslovno ne staju, boreći se za sve nas.

Informer