04.09.2020.

12:24

Foto:

Vesti

PEVAČICA ODGOVORILA DOKTORU KONU! U jutarnjem programu izgovorila ŠOK REČENICU

- Pogođena sam što su  me okrivili da će bolnice biti pune zbog mene, ja samo sam htela da pevam - rekla je Teodora i dodala:
- Ja nisam odgovorna, nisam neko ko stoji na ulazu ko broji ljude, rečeno mi je da su se merile temperature, dezinfikovale ruke na ulazu i mislila sam da je to dovoljno da održim nastup.
Komentarišući snimke koji su podigli buru, ona je rekla da ljudi verovatno nisu razmišljali o tome koliko ih ima i da nije dovoljno rastojanje.

Informer

 


- Naglasila bih da nisam jedina koja radim, to nije olakšavajuća okolnost, ali sam prozvana ovde da jedina radim, a to rade mnoge kolege. Ne želim da ih krivim, mi smo svi ugroženi, prihvatili smo situaciju i rekla sam sebi kad se bude radilo, radiću, kao i što je i bilo - ispričala je mlada pevačica, uz konstataciju "ko kaže da tamo ima zaraženih, možda su svi zdravi".

Podsetimo, Dr Predrag Kon, epidemiolog i član Kriznog štaba oštro je reagovao na slike i snimke koje je dobijao sa nastupa, estradne umetnice.

- Snimci koje dobijam o masovnim proslavama juče iz Smedereva, danas od sinoćne predstave u Vrnjačkoj Banji vezane za istu estradnu umetnicu predstavljaju potpuno bojkotovanje mera koje su propisane kao protivepidemijske mere. Gledajući ovakve snimke svi lekari koji su radili u kovid bolnicama i posebno infektolozi, anesteziolozi I pulmolozi vide ponovno punjenje bolnica i pacijente na respiratorima. Roditelji dece koja treba da pođu u školu osećaju strah. Ponovo apelujem na nadležne državne organe, institucije i inspekcije da rade svoj posao... - napisao je Kon