09.10.2020.

10:33

Foto:

Vesti

Jednostavni trikovi da izaberete okvire za dioptrijske naočare koje će vam savršeno stajati: Naočare kao modni detalj

Stručnjaci iz kompanije "Diopta" sa mrežom od 30 objekata u Srbiji pomoći će vam da odaberete savršen dioptrijski ram.
- Važno je da izaberete dioptrijske naočare koje po veličini odgovaraju fizionomiji vašeg lica - ne treba da bude ni prevelik, ni premali, a na prvom mestu, ram za naočare treba da bude udoban za nošenje i da ne klizi sa nosa - poručuju iz "Diopte".
Evo još nekih preporuka:

VAŽNO
Do 1. novembra, svim kupcima dioptrijskih ramova i stakala "Diopta" omogućava uz besplatne preglede da ogrebu i popuste od 10 do 30 odsto


* Osobe sa bleđim tenom treba da biraju hladnije boje za ram, dok toplije boje pristaju osobama sa tamnijim tenom.
* Ukoliko imate četvrtasto lice, birajte ram koji je okrugao. Ukoliko vaše lice odlikuju malo oštrije crte, bolje će vam pristajati ram sa ovalnim oblikom.
* Pre odabira rama, prvi i ključni korak jeste utvrđivanje dioptrije. Na osnovu rezultata pregleda, bira se vrsta dioptrijskog stakla, kao i slojevi zaštite - preporuka je da to pre svega budu UV zaštita od sunčevih zraka i H-Iprotecht, koji štiti oči od plave svetlosti koju reflektuju ekrani kompjutera, televizora, mobilnih telefona.
Naočare sa H-Iprotecht zaštitom treba da nose i osobe koje nemaju dioptriju, a dugo vremena provode pred ekranima, kako bi sačuvale zdravlje svojih očiju i dobar vid.


Vikend-akcija Informera i kompanije "Diopta"
Poklanjamo 1.000 dinara za kupovinu okvira i stakala


OBRATI PAŽNJU
Do 10. novembra možete iskoristiti vaučer za kupovinu u "Diopti"

Kompanija "Diopta" sa mrežom od 30 objekata u Srbiji, koja u svojoj ponudi ima veliki broj renomiranih brendova, u saradnji sa dnevnim listom Informer za vikend čitaocima poklanja vaučer u vrednosti od čak 1.000 dinara.
Ovaj vaučer, koji će biti objavljen u vikend-izdanju 10. i 11. oktobra, moći ćete da isečete i iskoristite za umanjenje računa pri kupovini dioptrijskih ramova i stakala sve do 10. novembra 2020. godine!