17.10.2020.

10:00

Foto:

Vesti

Ova domaća kompanija već godinama primenjuje najbolju evropsku poslovnu praksu

Dve decenije kompanija Meridianuspešno posluje na tržištima igara na sreću širom regiona, ali i EU. Osim pravilnih poslovnih vrednosti, poslovne strategije i, posledično, prepoznatljivosti brenda, to je dokaz i da je Meridian uvek uz društvo i zajednicu onda kada je najteže, svuda gde posluje.

Dani u kojima ponovo sa zebnjom pratimo stanje javnog zdravlja podsetnik je da uvek moramo svi zajedno imati sluha za probleme građana i pružati podršku onima kojima je najteže, kako ne bismo dozvolili da neizvesnost preovlada svakodnevicom.

I to je ukratko suština društvene odgovornosti, a ne fraze i parole.

Znanje i vredan rad najveći je kapital u vremenima neizvesnosti

Kompanija Meridian nedavno je ugostila najbolje diplomce koje je ova zemlja iznedrila u prethodnoj akademskoj godini.

Kako bi svoja impresivna znanja i veštine što bolje upotrebili na globalnom tržištu rada, a u Srbiji – jer je njihova želja da u ovoj zemlji ostanu, kompanija Meridian odlučila je da stipendira studente koji su osnovne akademske studije nedavno završili sa prosečnom ocenom 10.00.

Podrška zdravstvenim radnicima – najvećim herojima cele planete u 2020. godini

Srbija se, kao i čitav svet, mesecima bori sa pandemijom virsa korona, a u znak zahvalnosti zdravstvenim radnicima, kompanija Meridian izdvojila je preko 3 miliona dinara pomoći za više od 60 zdravstvenih cenatra širom zemlje. 

Uvek tu za male junake, jer borba sa opasnim bolestima ne pita za pandemiju

Retke i teške bolesti ne biraju trenutak, a Meridian je ponosan na činjenicu da je najveći pojedinačni korporativni donatoro novčanih sredstava za lečenje male Sofije Markuljević, koja se sada nalazi na lečenju u Americi.

Ni kada je ceo svet stao, najugroženiji nisu bili zaboravljeni

Od prvog dana osnivanja kompanija Meridian se ponosi svojim humanitarnim radom i podrškom najugroženijima. Pružajući pomoć svima kojima je u najkritičnijim trenucima bila najpotrebnija (te i dalje jeste), prvenstvena namera kompanije Meridian jeste da skrene pažnju ostalim akterima u društvu da se oko iste misije okupe.

Profesionalizam i solidarnost uvek i svuda - zato što veruje u moć solidarnosti i važnost odgovornosti prema zajednici, kompanija Meridian uvek će biti tu za svoj narod.