30.10.2020.

14:16

Foto:

Vesti

Drive.Go mobilna aplikacija štedi vreme i čuva zdravlje! Platite gorivo bez odlaska na kasu

Kao kompanija koja stalno prati najnovije trendove na svetskom tržištu, NIS konstantno ulaže u modernizaciju i pronalaženje inovativnih rešenja kako bi svojim potrošačima pružio jedinstveno korisničko iskustvo. Jedna od takvih je usluga korišćenja Drive.Go mobilne aplikacije na NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stnicama koja potrošačima nudi mogućnost plaćanja goriva bez odlaska na kasu.

Kako biste koristili ovu uslugu koja je prvi put dostupna na domaćem tržištu potrebno je da sa Google Play-a, Apple Store-a ili Huawei App Gallery-je preuzmete Drive.Go aplikaciju. Prilikom registracije unesite bankovnu karticu kojom želite da obavljate plaćanje, a kada se nađete na nekoj od NIS Petrol ili GAZPROM benzinskih stanica potrebno je da pokrenete aplikaciju i skenirate QR koji se nalazi na točionom mestu. Nakon što natočite potrebnu količinu goriva klikom na dugme Plati  u samoj aplikaciji proces kupovine je završen. Sve to možete da uradite iz automobila – brzo, jednostavno i sigurno!

Informer

Pored toga, registracijom „Sa nama na putu“ kartice lojalnosti u Drive.Go aplikaciji sakupljate bonus poene prilikom svake kupovine goriva na maloprodajnoj mreži NIS-a.

Kompanija NIS konstantno radi na širenju mreže NIS Petrol i GAZPROM benzinskih stanica na kojima je usluga plaćanja goriva uz pomoć Drive.Go aplikacije dostupna, a kompletan spisak, kao i sve dodatne informacije možete pronaći na sajtovima  www.nispetrol.rs i www.gazprom-petrol.rs  ili besplatnim pozivom na telefon kol centra kompanije: 08 0000 8888.

Uštedite svoje vreme uz inovativne usluge kompanije NIS.