08.11.2020.

07:56

Foto:

Vesti

UJUTRU MAGLA, TOKOM DANA SUNČANO! Temperatura u Srbiji danas do 16 stepeni!



Magla ili niska oblacnost će se ponegde u Vojvodini, po kotlinama i duž recnih tokova zadrzati i duze tokom dana. U ostalim krajevima pretezno suncano, saopštio je RHMZ.

Uveče i tokom noći u nižim predelima ponovo će se formirati magla. Vetar slab, promenljiv. Jutarnja temperatura od 1 do 6 , najviša dnevna od 12 do 16 stepeni.

U Beogradu će jutro biti maglovito i hladno, na širem podrucju grada ponegde sa slabim prizemnim mrazem. Tokom dana pretezno suncano osim nizih delova grada gde ce se magla ili niska oblacnost zadrzati veci deo dana. Jutarnja temperatura oko 6, najvisa dnevna oko 14 stepeni.

Prema izgledima za narednih sedam dana, do 15. novembra , jutra hladna, u većini krajeva sa slabim prizemnim mrazem, a u nizim predelima i maglom ili niskom oblačnosću, koja će se ponegde u Vojvodini, po kotlinama i dolinama reka zadrzavati i duze tokom dana.

U brdsko-planinskim predelima, kao i u mestima bez dužeg zadržavanja magle, preovlađivaće sunčano sa temperaturom uglavnom oko prosecnih vrednosti