11.11.2020.

13:26

Foto:

Vesti

OVO JE SLIKA KOJA JE DIGLA SRBIJU NA NOGE! Na njoj je žena u kovid bolnici u Areni, a svako ko ju je video mogao je samo da kaže: SRAMOTA

Ministarstvo je odmah obavestilo nadležne državne organe, s ciljem utvrđivanja identiteta i odgovornosti pred zakonom osoba koje su ugrozile privatnost pacijenata. Naime, žena je fotografisana dok se presvlačila na bolničkom krevetu.

U saopštenju se ističe da su mere preduzete radi zaštite privatnosti pacijenata smeštenih u ovom objektu, nakon što su objavljivanjem fotografija "narušene sve etičke i moralne norme civilizovanog ponašanja od strane lica koja su učestvovala u ovom nezakonitom i krajnje nemoralnom činu".

Informer

Slika koja je objavljena na društvenim mrežama



Ministarstvo odbrane najoštrije je osudilo taj čin, ističući da je posebno neshvatljivo da bilo ko čini "ovako nečovečne postupke" u situaciji kada država preduzima sve da zaštiti zdravlje građana i spreči širenje epidemije koronavirusa, a medicinski radnici ulažu nadljudske napore da bi spasili živote naših građana obolelih od virusa Kovid-19.