11.12.2020.

12:52

Foto:

Vesti

(FOTO) OVO JE SAMOHRANA MAJKA KOJA JE DOBILA STAN U IGRI UZMI RAČUN I POBEDI: Još uvek ne verujem, utisci su mi neverovatni

Nikolićeva, inače iz okoline Uba, dobitnik je stana u naselju Zemunske kapije. Ona je rekla novinarima nakon potpisivanja ugovora da su utisci neverovatni i prelepi, i da još postoji neverica.

Navela je da je poslala ukupno 20 koverata sa fiskalnim računima za učešće u nagradnoj igri. Kaže da će stan koristiti njenim ćerkama, Nataši i Jovani, za školovanje i budući život.

Informer


Nikolić je rekla da posle potpisivanja ugovora ide da pogleda stan, a da će o njegovom opremanju odlučiti njene ćerke.

Inače, ugovor su potpisali i ministar finansija Siniša Mali i direktor Rebublicke direkcije za imovinu Jovan Vorkapić

- Ljiljana Nikolić je samohrana majka i mislim da je nagrada otišla u prave ruke - rekao je Mali i poželeo dobitnici i njenim ćerkama puno uspeha.

Informer

Nagrada u prvom izvlačenju otišla u Paraćin, a druga u Ub.

Inače, sutra će glumac Luka Raco izvući nagrade 3. kola igre "Uzmi račun i pobedi".

Petoro učesnika nagradne igre dobilo je automobil "fijat 500L", a u pitanju su Igor Kukolj iz Novog Beograda, Verica Janković iz Loznice, Jovica Jovanović iz Leskovca, Olga Šćepanović iz Novog Beograda i Javorka Popović iz Vranja.

Informer

U prvom izvlačenju, održanom prošle subote, izvučeni su dobitnici jednog stana i pet automobila.

Sve koverte poslate od 15. oktobra biće u bazenu do kraja drugog kruga nagradne igre i sve vreme će konkurisati za nagrade.

Nagradna igra "Uzmi račun i pobedi" se formalno prireduje u dva kruga – prvi od 15. novembra do 26. decembra ove godine i drugi početkom 2021.